Pomoc!!!

17.03.2010

Ahojky tetičky! Něco na mě leze a já už jsem úplně hotová....Rýmu mám jako blázen a strašně mě bolí krk, ale tak, že mám pocit, že zešílím (a nemůžu spát). Mám hrozný strach, aby to ode mne nechytla Sára, jsem s ní celý den, tudíž i mé bacily a dost nerada bych svoji čtyřměsíční holčičku "kvůli mně" měla nemocnou.Předevčírem jsem si vzala na noc paralen a včera ráno také, kloktám si, stříkám si do nosu a pusy slanou vodu, dopuji se vitamíny, ale nelepší se to, ale zhoršuje. Můj problém spočívá v tom, že plně kojím, tak nevím, co účinného bych si mohla vzít na to, abych se vyléčila :( :*8*: Slyšela jsem, že dobré a účinné je to "oscillococcinum", večer už jsem si jednu almpulku vysypala pod jazyk a ráno si dám další. Co bych si mohla dát/vzít na ten krk, abych mohla opět polykat a aby sem toho bacila zničila? Je pravda, že když jsem nemocná a kojím, mám v MM protilátky vzniklé nemoci (doufám, že to tak je), které by měly dceru chránit před tím, aby to ode mě nechytla? Holky poraďte prosím :|€|: Děkuji moc za každou odpověď :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojík, já právě nebývám nemocná vůbec, jsem takový držák...Manžel kolem mě může chodit, chrchlat a já nic nechytnu. Celé těhotenství jsem zvládla bez jediného zastonání a jen co přiletím zpět za manželem, tak chytnu nějakého hnusného bacila...Už proto, že jsem jsem v zahraničí, tak zkusím počkat tak tři dny, jestli nezaberou homeopatika a jestli ne, tak se k dr. vypravím. Tak uvidím, ale momentálně se cítím mizerně. Děkuji za radu ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, s tím lékařem chci ještě chvíli počkat, jsem v zahraničí, ale vím, že máš pravdu...Bylo by to jistější, rychlejší a účinější. Tak snad to není angína a ty homeopatika a čaje pomůžou. Jestli to nebude do zítřka lepší, tak tady snad umřu :€[€: Hrozný, se snažím na malou pomalu ani nedýchat, odvracím se, nepusinkuju jí, ale ty bacily jsou ve vzduchu tak jako tak :€}€: Děkuji, zatím pa :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji, ale tohle nemůžu, to bych malou zničila...Jakmile si dám něco i jen s trochou česneku, tak malou strašně bolí bříško a natož když bych do sebe dala lahůdku pouze z česneku :^O^: ;)

já prodělala podobné virózy už nejmíň tři a malá to ode mně chytla až te´d na 11ti měsících, kdy už kojím vlastně jen v noci a furt všude leze, nepoleží.... Když jsem plně kojila nikdy nic ode mně nechytila.
S těmi léky ti moc neporadím, já vždy jen brala jitrocelový sirup a paralen. Spoustu horkých čajů a snažila se co nejvíc ležet.
:a:

In reply to by Dejmalka

Děkuji, paraleny už jsem také zkusila - "vypotit se v posteli", ale zatím žádný efekt. Sirup už doma také mám, tak uvidíme a do čajíků se pustím :) Tak snad jde jen o nějakou virózu a ne o angínu, nebo tak něco. Hlavně, když to nechytne malá :€\€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka