tak jsem

17.03.2010

docela zklamaná-včera to vypadalo tak nadějně po přichodu z poradny a zas nic.V noci tvrdlo břicho jako hrom,ale žádná pravidelnost,Přitom je to tajk nachstané prý,hlvička nízko,čípek už není...asi je to lenoch,já už se tak těšila,že ho budu mít u sebe dneska :|P:

Peťo neboj..to už bude brzo..Jde vidět, že je to u vás na spadnutí..Mě večer taky už pobolívalo břicho a musela jsem i vstát a rozdýchavat to, ale pak se to uklidnilo a pohoda klídek celou noc..Zítra jdu na kontrolu, tak uvidím, jestli se něco dozvím..V Sobotu mám termín, tak uvidíme..No jsem na nás posledňáčky tady taky zvědavá :-).

Ahojky, vydrž, určo to bude co by dup!! :s: Prostě si ti naši prckové s námi trošku hrají, taky jsem byla po kontrole v napětí že užuž a pak se všechno uklidnilo a v noci spíme jak mimi :c: . Bříško mi postupně padá dolů, sem tam bolí podbřišek a tvrdne bříško, ale kde nic tu nic. Posíláme pozdrav a držíme pěstičky.

Čauky,nechci tě strašit,ale já měla doma 2 dny slabé kontrakce-jako při menzes,ale po 12 minutách,někdy po 5 a málem jsem porodila doma :)Do porodky jsme pro jistotu jeli,když jsem je měla co 10-12 minut a za hoďku byla malá na světě.Třeba to ještě bude,neboj,mimi uvnitř nezůstane.Přeji klidný a hezký porod :)

Ähoj. TAk to mě mrzí.. Já už jsem si říkala, že asi budeš v noci rodit.. Teda já jsem si říkala, že budu rodit i já, protože od včera od tý kontroly mě strašně bolí břicho. :( žádný pravidelný kontrakce, prostě furt :( A nic se neděje.

In reply to by Slunko

kéž by,příroda je fakt nevyzpytatelná.třeba dnes :#o: každopádně dyl než do příštího tydne chodit s bříškama nemůžem!!!! :€}€:

ahojky, no však ono to už brzybrzičko přijde, uvidíš...ale chápu, že už chceš mít prcka u sebe, já bych to už taky brala!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka