Břeclav a blízké okolí

16.03.2010

Ahojky lidičky,
věřím, že se někdo ozve... jsem z Břeclavi, ale bohužel nemám kolem sebe nikoho, kdo je těhu jako já ... žádná kamoška ani nikdo z rodiny... proto píši sem, abych se seznámila s někým, kdo je na tom stejně. Pokud jste na tom podobně, tak písněte... papa

já taky pocházím od vodárenské věže v centru břeclavi :-) ale teď žiju ve velkých bílovicích. no ale v břeclavi pracuju :)

já teda nejsem z Vašeho krásnýho kraje,jsem z Pardubického,ale jezdím každý rok mimimálně jednou za rok do Valtic,odkud pochází náš dobrý kamarád Ivan.Minulý rok jsme byli na vinobraní-na burčáku a letos jsme si to už taky zamluvili v penzionu u paní Machálkový taky na burčák,bude to první výlet našeho mimíska,termín mám 6.7.Musím říct,že tam u Vás je opravdu nádherně,jsou tam moc milý lidi,jste tam jako jedna rodina,nebo alespoň mě to tak připadá. :a:

In reply to by Miri

Ahojky Miri, děkuji za příspěvek! Moc mě potěšil, jsem ráda, že se ti u nás na Moravě tak líbí. :qu: Vinobraní je skvělá akcička a ten burčáček - mňam :one: , letos si ho ale nebudeme moci dopřát jako každým rokem :r: Máš pravdu, hodně lidí je tady velmi pohostinných a přátelských, ale tak jako všude i tady narazíš na blbce :-) :C]]: Přeji ti krásné těhulkování :w:

...já bydlím v centru u vodárenské věže, jesti chceš můžem se někdy vidět , já ti budu závidět bříško :c: :c: ....a ani se nenaděješ, i když se ti to bude zdát dlouhé, budeš i ty maminkou ;) ,,,chodím na procházky teď prakticky každý den, tak se můžeš přidat ;) , já jsem rodila 1.3.,,,hezký den zatím :k:

ahojky já bydlím u Hodonína,ale pocházím z Podivína :dance: jsem tam víc než doma mám tam rodiče jinak už jsem se tady ptala jestli nekdo odsu pochází a nikdo tu nebyl tak jsem ráda že se konečně někdo našel termín mám 6.7. tak se třeba někdy někde potkáme hezký den a krásné těhulkování :a: :a: :a:

In reply to by Klaruš16

Ahojky Klárko,
to je ale náhodička, já jezdím do Podivína ke svému gynekologovi, zrovna v pátek jedu zase... A kolik ti je, jestli to můžu vědět? Čekáš první mimi nebo už druhé či třetí??? Někdy bychom mohli dát scuka a pokecat... co ty na to?

ahojky..tak ja sem taky hledala tady a nejak sem ani nenasla a kdy jo tak holky uz deti meli na svete...ja su z Hustopeč a do ted vlastne tady nikoho nemam vsecky kamosky co sem mela nepripadaj v uvahu ptze chodijou jen parit a chlastat a na to ja nejsu a ani nemuzu...tak tak tajne doufam ze treba az se malej nahori a bude vetsi a zacnem chodit na pisek tak ze aspon tam skecnu s nekym...a treba si pak budem aj rozumet..strasne me chybi kontakt s lidma su od zacatku tehu doma (vyucila sem se a o prazdninach sem otehotnela) takze me uz z toho pekne hrabe...treba by sme se nekdy mohli videt...termin mam teda uz za mesic ale to neva..a pokud to vyjde tak by se tvuj prcek mohl narodit na moje narozky 10.8 :-)

In reply to by AdriSam

ono uz to nbude skoro rok co su doma...a reknu ti fakt z toho zacne hrabat tchyne s tchanem v praci a ten muj je ve skole...letos dodelava nastavbu a pak se na vysokou...je to hruza clovek vstane a prazdnej barak poklizeny je taky av telce prt takze nuda.,..ani s lidma s keryma sem se bavila si nemam co rict se chovaj tak nejak divne vubec jim nerozumim...a co jika kolik ti je? ja su teda mlada me je 18 ale v klidu malýho sem si prala a su spokojena aj sem si rikala kdybych neotehotnela co bych asi delala...celej tyden bych nekde makala a o víkendu bych to prochlastala...no a to neni teda o co stat..takhle su spokojena...:-) aspon ma zivot smysl nez chodit parit do rana a chlastat zbytecne vyhozeny penizky...

Ahojky,,, já už jsem nedávno porodila, taky jsem hledala někoho z BV a nikdo se tu zrovna nenašel, jsi přímo z centra?..Krásné těhulkování :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka