Máme PÁTOU NEMOC

15.03.2010

Tak dnes jsme konečně byly po víkendu u doktorky a záhada horeček je vysvětlena, Julinka má Pátou Nemoc. Moc se v tom nevyznám a slyšela jsem o tom od doktorky poprvé, ale prý to není nic vážného. Jsme skoro typický příklad, 3 dny vysoké horečky, velká rýma a včera horečky klesly a dnes se začala dělat vyrážka :€\€:
No a jelikož má Julinka ještě stále chycené ty průdušky a už č Dny vůbec NIC nejí, tak jí musím sledovat a kdyby měla dál nechutenství nebo by jí zase stoupla teplota, tak máme mastit k doktorce znovu, na odběr krve apod.. :€z€:
Tady je popis, ještě že jsme nebyly minulý týden navštívit žádnou těhulku!

In reply to by madamecrazy

no snad.,..:-) já se nemám moc koho ptát, táta si to moc nepamatuje a z fotek jsem pořád vysmátá a tak nevím jak to bylo... :-D ale průdušky mě trápily od malinka... ještě jsem na netu našla že na zahlenění je dobrej jitrocelovej sirup... :-) ten jsem měla moc ráda.... :-)

In reply to by gejbi

já se právě taky nemám moc koho ptát, mám taky už jen tátu a ten si nic moc nepamatuje,....ale naštěstí mám kroniku, kterou psala a dělala moje maminka, takže tam nějaké info mám a podle té kroniky jsem btaké byla hodné dítko ;)
jitrocelovy sirup je ale myslím až od roka...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka