My se rafli, mám z toho migrénu..

14.03.2010

Zítra začneme 29.tt. Jéé, už jsme velicí. Měla bych sem dát foto, nějak jsme vyrostli.. už mě pustila jedna paní i sednout! A v práci se na mě Dušan Chrástek (naše zlatí) podíval a řekl: "Jéjej, my čekáme miminko? Jakej měsíc?" Docela mě to rozesmálo. On to řekl tak hezky teple, jak to gájové povídají. Jak byl z toho překvapenej. Už 7. měsíc??? Ježiš!

Doma dneska byla hádka. Kvůli sešitu slovníčku na Anglinu, chápete? Že do hodiny ho chce mít a napsanej (tohle dělal můj táta a já ho za to nenáviděla a máma taky ne..). No po půl hodině dusna, kdy jsem zjistila, že Tom má v tašce opět cosi plesnivého, jsem se vším mrskla a práskla dveřma. Musela bych Toma seřezat (kvůli tý plesnivý tašce a Jirkovi snad taky namlátit za tu scénu se sešitem..) Nevím do teď, o co jako šlo, ale namíchli mě oba.. Já se Toma zastávám a nakonec se nadejchám plnou parou plesnivýho.. no drbala jsem se zase jak cvok! (Na plíseň jsem alergik a jak nesmím prášky, jsem teď veeeeelmi čistotná) Přišla jsem za hodinu a kousek a bylo to uklizeno. Tom měl slovník hotový, slovíčka uměl, taška byla v pračce a Jiří stále naštvaný. Je mi to vcelku fuck.. Večer jsem si vzala rohlík se salámem a proletěla poznámka: No, to mi toho zbyde k večeři.. Otočím se na něj: Tam máš pekáč buchet! On: To jste si upekli vy, ne? Já: My? Já snad chtěla dělat buchty? Kvůli Tobě jsem je dělala, tak si nech to rejpání!

Já vím, že je to blbina a je mi v podstatě fuck, co si myslí, ale to dusno mě vytáčí.. a ještě má pocit, že je v právu, ačkoliv já nechápu, o co vůbec jde.. Ono ho to přejde a pak mi to vysvětlí, ale teď to tedy nevyluštím..

Kdyby mě z toho nezačala po pár minutách rozčilení třeštit hlava, asi bych to už dávno neřešila, ale já si tak skazila víkend.. takže to jen tak plavat nenechám.

Otočí se na mě, lehne si na půlku mý půlky, myší od PC jen tak stihnu uhnout, čím do něj strčím: "Nemám si jít lehnout radši do obýváku?" Zeptá se mě z polospánku. Jen na něj hledím a doufám, že spí. "Co? Nepřekážím?" On nespí.. "Ne, jen si lehni na svou půlku.." "Hm.." A spí.. je fakt naštvanej.. A co, ať si je.. jeho smůla!

Jo a v práci holky říkali, že nebudu mít skoro žádný šichty, že to říkala šéfová. Šéfová mi nic neřekla, mlčí a dělá že nic.. takže od dubna asi nebudu mít fakt moc práce.. což je sice blbý, ale krájet už se teď nebudu..
pááááá

P.S.: Teď mě rozesmál. Sedím, čtu si vaše deníčky a najednou se zvedne deka tady pána od vedle a "prudkým" pohybem se otočí se slovy: Nech mě bejt!

Chudák, on by chtěl, abych dolejzala.. no, to má blbý.. není to sladký??

Tak tohle v podobném, mám doma,chce to asi nervy jak špagáty..nevím...někdy jsem taky na mašli,někd ysmutná,někdy nasraná tak to jde pořád dokola..už mě to šíleně unavuje...
Začali jsem chodit do té poradny,tak sjem zvědavá co to přinese..moc už ve změnu nevěřím...
Tak se opatruj a vydrž,snad bude lépe!!!!Terka :k: :h: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka