Jsem v nemocnici :-(

14.03.2010

Ahojky holky jsem v nemocnici jela jsem v 10 do nemocnice s tím že mám bolesti :-/ ..Tak mě zkontolovali..A řekli tedy že si mě tady nechají na pozorování..Tak v poho.Šli mi dělat nakej test(nevím proč) A výsledky jsou špatné.Takže dr. říkala že nemůžu s těmto výsledky být dál těhotná.Takž řekla že my vyvolají porod :-( do minimálně dvou dn už budu maminkou :00: Asi v 17 : 00 mi chtějí napíchnout kapačku na vyvoláni ale když se narodí tak bude vše o.k.Má 2601g a 46cm takže se narodí s dobrou por.váhou tak se mějte ahoj

Kliknutím vložíte smajlíky:

Už jsem maminka!

Ahojky holky už jsem maminka :) Dnes v 00:00 se mi narodil chlapečk Domink vážil 2699g a měřil 46cm všechno je v pohodě jen vám to „oznamuji“ a mizím..Ahóóóój. Dominika a Dominik.

ahojky tak držím palečky,malej už je pěkný macek,tak to bude určitě v poho,dej vědět :cc): :q: :e): :one: :/;x: :||): :a:

Ahojky,
tak já taky přeji rychlý porod a zdravoučké mimi.Neboj bude to v pohodě.Mě se synek narodil spontánně ve 36tt a měl 3,5kg a 50cm!Doktor říka,že do temínu by měl minimálně o kilo víc,tak asi příroda zařídila aby se narodil dřív a já to v poho odrodila :)

jéje Makynko já mám první termín taky 14.4..no tak vám držím moc moc palečky a když to bude možný,tak nám o sobě dávej vědět...tfuj,tfuj,tfuj......držte se...

ahoj, tak ti přeju abys měla rychlí porod bez komplikací. Váha je dobrá a uvidíš že se bude mít mimi čile k světu. tak odpočívej ať máš na zítra dostatek sil :a:

Ahoojda tak přeju aby jste byli brzy ve dvou a aby vše probíhalo bez komplikací!!!Pakk dej vědět kolik máte???PA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka