Nový byt vybrán + kolik měřím

09.03.2010

Byt je vybraný. Je v původním stavu, takže budeme v květnu rekonstruovat. Teď budu vyběhávat hypotéku, ale předběžně to vypadá dobře, ačkoliv strach, že neprojde, rozhodně mám. Řekla jsem, že první se udělá podlaha a stěny, páč tam jsou ještě tapety (těch breberek, brrr). No a připraví se pokojík a ložnice. Kuchyň se bude dělat až budu taky pracovat, nebo když dostane Jirka větší korunky. No, nakoupí se postel manželská, gauč, stolek, skříň. Jsou tam zabudované a velká komora, takže je kam co dát. Koupit lednici a pračku. Je toho dost, tak se nudit nebudu.

No a to měření? Před těhu: 97-76-103. Teď po 28.týdnech? 108-99-110. Docela mazec. Jsem se zvětšila tak nějak kompletnaja. No ale jen 7kg nahoře. Tak co se na mě tak zvětšilo? Prsa mléko (cca 2-3kg), domeček a tekutiny mimi(3kg) a zadek kilo. Jak může být kilo sádla na 7 cm??? Z mé zkušenosti to je tak 2 cm.. A zadek se shazuje nejhůř. Já tomu nerozumím. Voda v zadnici?? Jsem z toho plázen.

No, držte palečky dál, ať byt vyjde. Je v Kladně a je moc hezky posazený. Bus na Prahu před barákem, vlak za barákem, Nákupní centrum před barákem a lesopark za barákem.. Ideální stav :C]]: . Už abychom bydleli a malá byla na světě. I když, měla bych si užívat, že jsem pracující a musím se postarat o hnízdečko. To taky není špatný, že?

Prostě užívejte každý den takový, jaký je.. za pár měsíců bude všechno zase vzhůru nohama! papapapa

Tak hlavně aˇto teda vyjde a vše krásně zvládnete do porodu!!!!
já se neměřím,jen vážím tak nevím...Měj se krásně!!!Terka :a:

Jani, to je skvely, tak drzim pesti, at hypoteka dopadne a t to date brzy do kupy, preci jen cas leti aty bys na sebe taky mela davat velky pozor! Tech 7 cm pres zadek nemusi byt vubec tuk, ale muze to byt tim, ze se ti rozsirila panev. Ja tedy nemam centrimetr, ale uz ve 3. mesici, kdy jsem nemela skoro nic nahore vahove jsem nezapla ani jedny svoje kalhoty, protoze se mi hrozne rozsirila panev. Tak neboj, to se da do poradku!

Ahoj Jani gratuluji k novému bytečku a budu držet palečky at vše jde jak po másle.Na Kladně je hezky i když ten název města tak nevypadá.
Neboj ty kila pak určitě půjdou rychle dolů/no u mne moc neplatí/
přeji krásný den papá

In reply to by ib11.9

Už jsem prošla, teď to musíme podložit ručitelem, majetkem atd. To se bude konat v pondělí. V úterý mám schůzku s realitářem a skládám rezervačku. Ručitel je na služebce a vrací se v úterý. Je to dost časově napresovaný. Kdyby nás měl někdo o ten byt připravit, budu vraždit.. Vím, že fronty zrovna nejsou, ale náhoda je blbec.. Díky za optání

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka