Lucinka

12.02.2008

Tak to moje děťátko usnulo. Byla jsem se na ní podívat a holky, ona je úplně rozpálená. Musí mít horečku jak hrom. Oni jsou vám tak bezbraní a je mi jich tak líto, když jim něco je. V tu ránu to jsou zas ty moje maličkaté holčinky. I když už jsou to velké holky

In reply to by Tesa

Lucinka je noční můra, co od malička nespí. Usne, když je jí jen opravdu zle. Jinak jí stačí jít spát v 10 a od 5 tu poskakuje. A mezitím si snad ani nesedne. ( Od malička!!!)

Jo jo Boži úplně ti rozumím.Já byla s Patričkou včera opět v Motole volali mě ze školy,že si při tělocviku poranila koleno jestli si pro ni přijedu,nebo mají volat záchranku,tak jsem jela a má natržený miniskus,ale pro změnu na té zdravé noze takže ortézu opět na celé noze až po zadek do příštího pondělka doma a na kontrolu a čeká ji operace to druké taky nemá úplně OK,ale to se bude řešit až se ÚPLNĚ vyléčí tohle .

In reply to by Barbina

No tak to si taky užíváš. Mně úplně stačilo, když si Nikča utrhla šlachu na pravém ukazováčku. Špatně chytla míč při vybíjené. Zvládli jsme to bez operace. Nosila pár týdnů sádru a pak jsme rehabilitovali. Ale občas jí to bolí. Tyhle úrazy jsou hrozný.

In reply to by Boža

Jo jo ještě že je už tak velká a snáší to dobře být to to menší tak mě snad už odvezli,za těch 14 dní toho bylo už dost,ale vše dpadlo dobře,tak mě zase baví život.to koleno bude snad v pořádku mám známého primáře na ortopedii ve Vinohradské tak by to mělo být dobré a pak se zase pustí do toho druhého kolena je to děs,hraje volejbal,ale tuhle sezonu už si nezahraje a příští se uvidí je z toho špatná,ale snažím se jí vysvětlit že hlavně aby byla v pořádku ,ty kolena jsou důležitý a pak teprve je sport.Je to těžký měla zrovna formu a je toa všechna dřina pryč

In reply to by jituška

Nikča se tváří spokojeně. Marek odchází ráno v půl páté a před devátou se nevrací. Tak ani nevím, jestli zlobí :s: A ten maličký mě tu nutil včera lézt skoro po čtyřech. Ale dneska je zlatíčko! ťuk ťuk ťuk... ať to nezakřiknu :-)

In reply to by jituška

Montuje okna. A už zase začaly paneláky. Teď jezdí do Budějovic. Jen na cestě stráví dost času. V pátek jsem se mu až smála. Povídal, že mají jen odpočinkový rodináč. A tam byli ještě dýl :-) Takhle pryč bude vždycky, když bude práce. Na jednu stranu jsem ráda, že práce je. zase byli doma od 20 prosince až do 3. února. Mezitím měli jen nějakou droboť. A teď by měl být doma v pátek. Ale ještě se na to nespoléhám. :-) No jo no, má nás moc a moc jíme :s:

In reply to by Boža

No jo vlastně,už si vzpomínám,to má ale pěkně na prd...Jak ale říkáš,jíst musíte. ;)
To si ale stejně nedovedu představit...Já třeba peru jednou za 14 dní,na večeři to jsou tak dva krajíce s něčím,něco spotřebuje pes....Ale to toho asi máte víc,co? :s: :s: :s:

In reply to by jituška

Tak dneska jsem vyprala dvě pračky a jdu tam dát ještě povlečení z našich postelí. Na žehlení si nějaké 3 pračky přinesu. Včera jsme měli kuřecí játra ( 0,7 kg) s rýží ( 3 pytlíky). A dneska mám kilo mletého na karbanátky. 5kg pytel brambor mám na dvakrát + brambora do polívky... Buchtu peču ob den - odpovídá spotřeba vajec, mouky a cukru... :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky