Dělená strava?

30.01.2010

Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat jestli některá máte nějaké zkušenosti s hubnutím pomocí dělené stravy a hlavně jak se to vlastně dělí a po kolika dnech se to mění... děkuji za odpovědi. :k:

Tak já tuhle dělenou stravu dělala taky,ale trochu jinak.Spolu tehdy s přítelem jsme nedělili podle dnů,ale střídali jídla.Jedno jídlo bylo kytičkové a druhé za tři hodiny zvířátkové.My přestali oba ze dne na den kouřit,tak letěla váha nahoru.Každé ráno jsme začínali ovesnýma vločkama-1a 1/2 pol.lžíce vloček a nízkotučný jogurt,jablko,pomeranč.Hodně každopádně pít.Pomáhá to zahánět i hlad,ale hlavně máš pitný režim krásně splněný. Na svačinu jsme měli vždy nějaké ovoce ,oběd masíčko se zeleninovým salátem,svačina mrkev,nebo něco jiného.Třeba i mléko,jogurt,kefír a na večeři vždy zeleninový salát s jogurtovým dresinkem.Občas jsme to vystřídali za těstovinový salát.Hodně jsme chodili ven na procházky a nijak jsme necvičili.Přítel shodil skoro 30kg za tři měsíce.Lidi ho nepoznávali.Byla to jeho první dieta.Mě se podařilo shodit nějakých 20 kg po dvou dětech,ale už po nějakých zkušenostech s dietami a hladovění.Změnila jsem i účes a známí kteří nás neviděli půl roku mě nepoznali.Normálně mi řekli Dobrý den.Smála jsem se tomu.
Já vím,nebyla to dělená strava úplně podle Kořínkové,ale nám se povedlo pěkně shodit.Bylo to před 9-ti lety.Manžel má už sice 10kg nahoře a já se vrátila úplně zpěta samozřejmě něco dalšího nahoru.Mezitím jsem měla další dítě a teď čekám čtvrté dítě.Po zdrav.potížích a zblázněných hormonech jsem nabrala vše zpět.Po porodu se na tuto svou metodu vrátím a samozřejmě to prošlápnu na rotopedu a steperu.Hodně procházky.Osobně si myslím,že malé hříchy jsou dovoleny.Měla by být strava pestrá,bohatá na vitamíny a vlákninu a kvalitní bílkovinu.Jíst často,ale malé porce a pohyb.Někdo s tím bojuje celý život,někdo ne.Každý jsme jiný.Přeji hodně úspěchů,ať již jakoukoli cestou.Eva

jak se to deli?zviratka a kyticky nesmis smichat
uz si to presne nepamatuju je to hodne let,ale nepomohla mi
pomohla mi pravidelna strava a mensi porce hodne pestre stravy
preji hodne stesti :a:

Ahoj, mám zkušenost před těhotenstvím. Moc se mi dělená strava osvědčila. Střídala jsem to různě, podle toho na co jem měla ráno chuť, tak ten typ jsem držela celý den. Taky jsem byla moc spokojená s knížkou Hubneme s plným talířem. jsou tam jednoduché recepty právě pro tento typ diety a je to rozdělné na snídaně, svačiny, obědy a pod. Mě to čeká po porodu taky. Rodím za měsíc a už mám 15kg nahoře, tak budu mít co dělat. Přeji hodně úspěchů a hlavně pevnou vůli.

ahoj já tuto dietu nezkoušela jen jsem o ní četla, a dietologové a odborníci varují před tím že tělo nebude mít dostatek vitamínů minerálů a takových těch různejch věcí co tělo potřebuje.
já také držím dietu rozpočítala jsem si kalorickou hodnotu na 1500kcal denně a za 14dní sem zhubla 4kg bez nějaký větší námahy, jen chodím skočárkem a večer půl hodiny na steperu

In reply to by v.ictory

ahoj to mužeš mít cokoliv , jen je dobré to zvážit a pak třeba spočítat, proste si to rozdelit a propočítat, schválně ti napíšu jeden jídelníček co je cca 1500kcal
PŘÍKLAD JEDNOHO DNE: SNÍDANĚ:chléb colorado,tavený, nízkotučný sýr, rajče-200kcal
SVAČINA:jablko (střední)-76kcal
OBĚD:kuřecí biftek 150g,brambory 100g -400kcal
SVAČINA:kefír nízkotučný jahodový- 300kcal
VEČEŘE:zeleninový salát(čínské zelí, rajčata 2ks,bílá paprika 2ks,balkanský sýr,trošinku dresinku) 400kcal

tak tohle je zhruba 1500kcal,jako je to o tom že budeš vážit počítat o ničem jiném to není

In reply to by petanda

já sem začala tím že sem šla do kauflandu vzala košík a jela sem a vybírala zdravé potraviny, všechno si pořádně přečetla, prostudovala, strávila jsem tam teda docela dlouhou dobu ale myslim že tohle je základ kvalitně nakoupit, pak už to jde samo, i ue zdravých věcí jde udělat dobré jídlo, eříkám ža si občas nedám něco normálního, to jo ale trošku :hu:

Ahoj tak ja tuto ietu drzela vydrzela jsem to asi pul roku a mela jsem 6kg dole.Je docela dobra mam i dve knizky od Lenky Kořinkove tam je vse napsane od hlavy k pate.Mužes to střidat uplne libovolne jak chces nekomu treba víc chutna Kytičkova strava jak píse kořinkova tak ji převažne tu...Ja to sřidala co dva dny.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka