Pohyby ...

11.03.2010

Dobré ranko,
tak se musím pochlubit. Mám z toho samotná velkou radost. Začali nám sílit pohyby. Malá si pochoduje jako na vycházce. Dělá mi hroudy po celém bříšku. Dokonce mi vtahuje pupek za pupeční šňůru. No řeknu Vám, že někdy je to celkem nepříjemné. Jako by mě někdo štípal.
Už je to hodně viditelné, dokonce můj 6letý syn má z toho velkou srandu. Klepe na ní. Je někdo doma????? haha s těma dětma je někdy opravdu velká sranda. Tak se těhulinky opatrujte a pohlaďte pupíčky. papa

jo spodni prispevek fakt vystizny -FOTBALOVE HRISTE to jsem mela dnes vecer od 3 do 5 do rana napila jsem se sladke stavy a bylo po spani . Ale aspon vim ze je maly v poradku ze jo .

Ahoj Marcel..tak mě už se taky hýbe celý bříško a mám pocit ,že skoro furt :qu: Máš pravdu..je to nádhera. :c: to je paráda že se budoucí bratřiček těší ,jo s těma dětma je sranda..Moje Amálka(7let) se taky nemůže dočkat,pořád mi maže bříško ,jsem imrvére mastná :s: ..nu což..hlavně že je všechno v pořádku . Zdravím Vás a pa :a:

tak to je supr ze uz ti tam takhle radi :one: To ten muj si tam z toho dela fotbalovy hriste,obcas mi prijde ze mi prokopne bricho :s: A uz si dokonce urcuje jak mam lezet,zacne me kopat tak,ze se musim prekulit na druhej bok,a dela mi boule po celym brise,pripadam si jak z filmu vetrelec :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka