Pozdrav od SOBOTCE

11.03.2010

Holky, mám Vás všechny pozdravovat od Sobotce. Prý by je měli už v sobotu pustit, ale dnes mají kritický 3. den, jen mlezivo a mlíčko se ještě netvoří, tak jim držme palce, at se to dnes zlomí a mají mlíčka dostatek, at jí Matyášek tak nepláče :). Psala, ať se máte všechny moc fajn !!!

Slunko, urcite ji vyrid,ze ji take moc pozdravujeme a drzime palecky at to zvladnou. Urcite se to brzy rozjede a malej nebude plakat.

Slunicko MOC MOC MOC MOC je pozdravuj a ze drzime pesticky at uz se to mlicko zacne delat a malej je razem poradnej chlapak. Myslime na ne...taky porad bojujeme, porad nahoru dolu :|€|:

pozdravuju :a: :a: a držím palce at to dobře dopadne a pustí je domů.Přece jen doma je doma :one: :a:

ahojky.já měla po císaři mlíčko až 4 den večer.holčina pořád tahala,měla jsem tam jen to mlezivo.já byla trpělivá,sestřičky mi říkaly,že po císaři je to ta 4-5 den,nástup laktace.a opravdu ten 4 den večer začala holka pít najednou 70,80.takže vzkazuji té paní trpělivost,ono se to rozjede.hlavně hodně pít.

:) to sna dbude dobré.A s tím mlíčkem ,mě se udělalo po císaři asi 4 den a kdyz jsem neměla mlíčko tak sjem dostala od sestřiček nutrilon

Ať se má také fajn..Jo aha tak Sobotci mají pustit v sobotu jo..? :s: :///: ................... :a: :a: Pozdravuj ji ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka