barvení vlasů

10.03.2010

Ahojky maminky chtěla jsem se zeptat jestli si v těhu můžu obarvit hlavu jsem v 7měsíci těhu. díky za rady jinak Vanesska pěkně řádí už řádí v bříšku a ještě 2 dny a jsme už v 27tt letí to že se nestačím divit jak ty týdny utíkaj! Pro maličkou už máme vše dneska mi dojde lehátko polohovací těším se na něj .

A proč bys nemohla???,
To víš, že jo. To jsou jen povídačky. Neznamená, že jsi těhotná tak nemůžeš být šik. Právě budeš kočka. Jen se klidně obarvi nebo si zajdi k holiči a nech se rozmazlovat.

ahojky ja si barvila vlasy v pondeli teprve po 3 za cele tehu neprehanim to ptala jsem se jak tady na webu tak sve dr a rikala ze to nevadi kdyz si nebudu vlasy barvit kazdy tyden.... abych necuchala smrad mam na puse rousku a vse ok.....
juju utika to pekne.... to je super ze je malicka takle akcni take si ted uzivam toho naseho milacka....
juuuu a jaky jsi obednala?

Ahojky, proč bys nemohla? Jen musíš počítat s tím, že Ti barva může chytnout intenzivnější nebo lehce jinak. Mě se třeba rychlejš vymývala ... tak šup do toho, ať je z Tebe krásná maminka :-) plánuješ nějakej experiment nebo radikální změnu?

In reply to by carsynka

Potom se vyfoť a dej sem fotečku :-) já jsem se konečně po 2 měsících obarvila a po třech měsících jsem se minulej týden dostala ke kadeřnici a jsem spokojenáááááá. Dřív jsem to nestihla, musela jsem ležet kopejtkama nahoru, ale malej je už na světě, takže má nárok na to mít upravenou mamku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka