přírůstek na váze - anketka

08.03.2010

Ahojky Holky,
zajímalo by mě kolik jste doposud přibrali na váze vy??? ... Já jsem 17tt+3 a mám 2 kilča nahoře.... pište prosím :-) Děkuji a všem přeji krásné těhulkování!!!

Ahojky no já na posledním vážení v 16+0tt měla 3kg dole :|€|: Ale bříško pěkně roste... :€O: Tak uvidíme jak to půjde dál :)

Ahoj, já jsem 17t plus 1 a zatím jsem přibrala 3kg, ale začínám mi víc a víc chutnat. Tak uvidíme, jak to půjde rychle nahoru. Tak hlavu vzhůru bez přírůstku váhy by to nešlo, mimčo potřebuje sílu!!!!

Ahojky Holky.Tak já jsem dneska v 16tt+3 a mám nahoře tak max. kilo.Ale bříško roste pěkně jen co je pravda... :-)

ahojky, tka já jsem 26t0d a mám 8 kg nahoře, hodně jsem přibrala na začátku jak jsem přestala kouřit, ale také mě dost chutná :-)

Ahoj holky :-) tak já jsem v 18. týdnu a nahoře mám zatím 2,5 kila, což je v postatě tak jak to má být :-) uvidíme na konci těhotenství, jak se mi podaří se držet.. :hu: , ale začala jsem chodit alespoň 2x týdně na těhu cvičení :dance: ( pilates, jóga, míče ) a hned se cítím mnohem líp :\x: , takže dokud to půjde, chci se hýbat a ne jen sedět doma u televize a jíst :€O:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky, máš pravdu, jde to rychle, už máme 3 kilča nahoře a jsme 19+4... :€O:

Holkyyy radovala jsem se předčasně psala jsem tu že v 17týdnu kilo nahoře a teď 21týden po měsíci+další 4kg !!!takže celkem 5kg!!!je po radosti myslela jsem že to nepůjde tak rychle:-( Evik

Ahoj holky, tak já 6kg dole (za první měsíce) a teď pořád stejná váha, ale chutná nám vše, takže to teprve příjde, Jinak jsem 16+3.

Ahoj, jsem v 18+1 tt a hned zezačátku jsem přibrala už 6 kg. Doktorce se to moc nelíbilo, ale co dělat, když mi bylo dobře jen s plným žaludkem. Když jsem měla hlad, hned mi bylo dost šoufl. Teď už se to ale mnohem zlepšilo a za poslední měsíc jsem nic nepřibrala! :one:

Ahojky, tak já jsem 16+5 a mam nahoře zatim 3 kila. Ty jsem nabrala hned na začátku těhu, teď se mi přibírání zastavilo, tak uvidíme. :P Papa

Ahoj já naposled co mě vážili měla v 16+1 kilo nahoře dnes jsem 19+1-tak počítám už 2kg ahoj Evik

jsem 26+3tt a nabrala jsem 7kg no a snad už to nebude o moc víc páč už ted mě hrozně bolej záda.Mějte se krásně holky papa

Ahoj,
já jsem dnes 28+4 tt. a nahoře už mám okolo 11 kg, možná i 12 kg :00: (radši se už moc často nevážím, abych neměla mindráky :-). A to se přitom nijak nepřejídám a kila mi skáčou nahoru samy.
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Ahojky, ja mela v 17 tydnu nahore uz 11 kilo:((( Takze klid, dohromady 36:( Co tyden to kilo:)))Ale nastesti to slo stejne rychlo dolu, jako nahoru:)))Uzivej si tehulkovani a vahu neres, telo si rekne , co chce samo:))

Ahojky, ja mela v 17 tydnu nahore uz 11 kilo:((( Takze klid, dohromady 36:( Co tyden to kilo:)))Ale nastesti to slo stejne rychlo dolu, jako nahoru:)))Uzivej si tehulkovani a vahu neres, telo si rekne , co chce samo:))

Teda holky, vy jste ale hubenice :) Já jsem přibrala zatím cca 4kg a to jsem teprve 19.týden.....
Holt mi chutná :)) Navíc mám pocit, že mi mimčo roste spíš v prsou a na zadku, tam přibírám nejvíc :a\|:

Ahoj ja jsem ve 20.tydnu a nepribrala jsem od zacatku tehu ani kilo. Jen jsem nabrala to, co jsem zhodila(zhruba 2kg). Ted si ale myslim, ze to pribirani bude rychlejsi:)

Ahojky tak ja jsem stejne jako ty a jen te opravim jsi v 18tt a mam nahore 1 kg od zacatku tehu,ale jelikoz jsem pribrala uz pred tehu po potratu tak kdyz bych to mela brat podle me normalni vahy kterou mam tak uz 8 kg.Ale nic si z toho nedelam hlavne aby bylo mimi v poradku.

ahojky tak mi jsme v 24tt měli nahore 6 kg ted pocitam to uz bude vic cca tech 7 urco doma vahu nemam proto nemuzu presne rict :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky