Ahojky březňátka aneb poradna 38 tt

09.03.2010

Dobrý ránko holky,
tak jsme včera byli po 14ti dnech v poradně. Přibrala jsem asi půl kila a tlak ukázkovej :one: .Otoky žádný nemám, jen mě poslední asi čtyři dny bolí strašně kostrč :-g( hrůůůza! Je to jak kdybych spadla vší silou na bobek, nebolí na dotek, ale když třeba dloho sedím, nebo se otáčím z jednoho boku na druhý, tak hekám jak o život :D . Když jsem se na to ptala doktorky, tak prý normální a mám vydržet...je to prý tím, že prďolka už nalíhá hlavičkou a tím to tam tak nějak všechno roztahuje a jedna věc tlačí na druhou atd. Udělala mi stěr na streptokoka, tak uvidím v pondělí v poradně jak dopadnou výsledky, ale počítám že tam hajzlík bude :00: .
Při vyšetření teda hlavička naléhá, což i tak trošku pozoruju posledních 4-5 dnů, kdy mě to tam občas tak zatlačí, že občas i nadskočím když sedím :D . Jsem otevřená na 2-3 prsty a čípek už je vstřebanej :one: , takže už to opravdu čekám každým dnem...poslíčky mívám jen občas,hlavně v noci...ale jak přijdou tak zase odejdou :) ,dřív jsem je rozháněla pod sprchou a teď už to ani tolik nebolí, takže to vždycky nějak rozdýchám. trošku divný, ale mám pocit, že je to takový to ticho před bouří :D .
Strach z porodu mě nějak přešel nebo co..už to chci mít spíš za sebou než abych měla strach :P .Strašně moooc se na toho našeho broučka těším, pořád se mi o něm zdá...jak jdeme na procházku, jak ho krmím, jak ho koupu atd. :qu:
Tak jo, jsem se zase rozepsala...pardoooon!
Jinak se holky mějte, březňátka už to máme za pár...tak musíme vydržet :one: ,těhulky posílám pohlazení bříšek a miminkám už narozeným pusinu,muck! :k:

gratuluju k úspěšné kontrole :-). Já byla taky včera v 38 tt a zatím se u nás nic neděje, ale ráda bych to už taky měla za sebou. Porodu se sice ještě bojím, nicméně to bříško už mě fakt zmáhá. Naštěstí aspoň streptokoka máme negativního, tak aspoň že tak. Přeju hodně zdaru a sil a musíme to ještě chvilku vydržet :-).

In reply to by efcule

Taky gratuluju a hlavně k tomu kokovi :qu: . Jj, máš pravdu...bříško už zmáhá hodně, proto to taky chci mít už co nejdřív za sebou a strach se přehoupl do nedočkavosti a těšení. No ale uvidíme jaká budu hrdinka až to příjde :D . Každopádně taky přeju hodně zdaru a ať všechno dobře dopadne... :one: , což určitě dopadne!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka