vztekání

08.03.2010

Ahojky holky,uz jsem to sem jednou psala,ale chci se zeptat jeste jednou jestli s tim nemate nekdo zkusenosti....Mam holcicku je stara mesic a neco a posledni dobou kdyz se probudi hned zacne jecet a vztekat se ...jdeme papat ,papa treba 20min.a pak se zacne zase vztekat(prdiky to nejsou ,ty jsme meli)trha mi bradavku a nejdriv ji chce pak kdyz ji pomaham ji dat do pusinky tak se ji to taky nelibi,tak musim prestat dat ji dudlik a spinkat.Mozna je to tim, ze uz treba nechce ,ale tak proc se vzteka i po spinkani .....?????nevim duvod...mela jste to take nektera s takhle starym miminkem?

Kliknutím vložíte smajlíky:

až u dětského specialisty na gastroentrologii. Pan doktor však konstatoval pouze těžší dětskou koliku. Trvalo to tři týdny, malá se nejlépe najedla v noci a přes den to byla katastrofa. Taky jsem zkoušela přiložit ke druhému prsu, to bylo chvíli dobré, ale pak se zase začla odtrhávat, přisávat s brekem, propínáním nožiček. Abych nepřišla o mléko, tak jsem si koupila i odsávačku a týden musela odsávat, protože Anetka vypila minimum. Dnes už vím, že to chce pevné nervy, ale v tu chvíli to je bezmoc. Jinak s tím spinkáním to jsme měli taky, že se probouzela strašným řevem. Teď už si občas brouká, takže k ní jdu a někdy se probudí kňouráním. Jinak nás problémy s bříškem trápí od narození, ale takto vygradovaly až po třetím měsíci. Teď je to o mnoho lepší - je nám 4 a půl. Ještě rada, jak se nejlépe vyprdíme - v poloze kdy máš miminko bříškem na ruce, to malá úplně zbožňuje a vždycky se vyprďánkuje. Tak hodně sil a malé co nejméně trápení!

In reply to by Makak

tak mi to mame o neco v mensi mire ,ale presne tohle dela....je fakt ,ze ja uz opravdu nevim co mam jist,vzdycky si neco dam a pak se dozvim ze se to behem kojeni nesmi,tak uz mi to taky nervuje.....prdime pekne a pomahali nam kapicky baby calm ty jediny...fakt prvni pul rok po porodu je docela tragicky pro novopeceny maminky ze?

In reply to by Makak

tak mi to mame o neco v mensi mire ,ale presne tohle dela....je fakt ,ze ja uz opravdu nevim co mam jist,vzdycky si neco dam a pak se dozvim ze se to behem kojeni nesmi,tak uz mi to taky nervuje.....prdime pekne a pomahali nam kapicky baby calm ty jediny...fakt prvni pul rok po porodu je docela tragicky pro novopeceny maminky ze?

to jsme taky měli a hodně dlouho byli to koliky,vzteká se proto,že ji bolí bříško...takzvané koliky,miminka mají děsné křeče v bříšku,špatně jim tráví mlíčko,já díky tomuhle přišla i o mliko,malej mě to dělal celé dny jen ucucával odtrhával se a plakal,fakt na palici a já už zněj šílela psychika v háji,nepomohlo ani cvičení ani nahřívaná plínka ani kapky až potom probiotické kapičky jo a hodně pomohlo když jsme ho zavinula do zavinovačky měl pocit,že je pořád u mě,ale tedy s bříškem měl problém až do pul roka :00: tak držím palečky ;)

Ahojky, tak tohle taky znám a do teď nevím proč to dělala. Už ji jsou tři měsíce a to vztekání u prsu stále občas praktikuje. Když se takhle začne vztekat, tak ji dám k druhému a někdy se přisaje a je to v poho a když ne, tak se jí pak snažím uspat.
A když ji byly dva měsíce, tak se probouzela s takovým řevem, že jsme se samy vylekaly, protože to vypadalo jako kdyby ji někdo snad řezal. Teď už se probouzí tak, že začíná fňukat........

In reply to by Emi

presne tak aspon nejsme sami,ne ze bych ti to prala,to opravdu ne ale uz jsem se bala ze jsme nemocny...ze treba jim spatne apod....no nevim

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky