Příkrmy

08.03.2010

Holky, vím, že se to tu hodně řeší, ale já to řeším právě teď a je to pro mě dilema. Malé je 5 měsíců a bohužel již delší dobu jsme na UM. KOukala jsem, že se v krámě prodávají kaše a přesnídávky, které se dávají od 4. ukončeného měsíce. Vím už i o miminkách, které v 5. měsících papají mrkvičku. Já myslela, že příkrmy jsou až od ukončeného 6. měsíce. Jak to tedy je?Co se stane, když dám malé nějakou takovou meruňkovou přesnídávku, která má na etiketě napsáno, že je od 4. měsíce mimča?? Trochu se toho bojím, ale zdá se mi, že to moje mrně nějak to UM už moc nechce a pořád tak jako pokukuje, co do sebe bagrujeme my. Musím říct, že je hodně čiperná, od 2. týdná držel hlavičku, od 5. týdne už pásla koníky a když se přetáčela sama ze zad na bříško, ještě jí nebylo 5 měsíců. Je trošku napřed, no.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Klidně už můžeš začít přikrmovat, my máme 4. měsíce a už pomalinku začínáme mrkvičkou na doporučení MUDr. Na večer zavádíme kašičky. Takže já bych se toho fakt nebála

Ahoj,když jste na UM tak klidně dej příkrm.My papáme zeleninu od ukon.4.měsíce.Akorát by se mělo začínat zeleninou protože když děcko ochutná ovoce tak už pak zeleninku nemusí chtít protože ovoce je lepší a sladší.

od ukončeného 4. mesiaca su presnídávky pre deti nekojené a kojené začínajú s príkrmami až od ukončeného 6. mesiaca.My sme ale na radu doktora začínali pomaly skušat prikrmovat, ked bolo malej 5.5 mesiaca.mala som dávat najprv štávičky ovocné a potom zeleninové, ale nechcela som začat ovocím,tak som miesto štavičky dala rovno mrkvičku.Teraz je malej 7 m. a niečo a na obed má zeleninu s masem a na večeru kašu inak stále kojím.Tento týžden začneme skúšat jablčko.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka