Střevní chřipka!

08.03.2010

Ahoj maminky,
tak nás probudilo, že manžovi bylo hodně špatně, já mm úspěšně za sebou 2denní střevní chřipku, ani nevím, kolik jsem shodila, bylo mi hrozně špatně, letělo to vrchem spodem, do toho jsem se snažila kojit, jinak se o malou staral můj, no samozřejmě jsem se odvodnila a mám minimum mléka, teď to rozjíždím, jak se dá... celoiu dobu jsem se modlila, ať tp nechytí malá a dobré (ťuk ťuk) a teď to má můj..... myslíte, že to může ještě malá chytit? to bych okamžitě volala záchranku, je to opravdu úporné :sick: :sick:

Kliknutím vložíte smajlíky:

hele Vojta měl skoro 14 dní průjem
vůbec se nám nedařilo ho zastavit-byli jsme na výtěru a měl ho neg
odjeli jsme na hory-při odjezdu se mu to zhoršilo tak, že kadil 15x za den-hrůza
do toho se mu opdrudil zadek tak, že si nemohl sednout
mysleli jsme, že budeme muset na horách jít k dr, ale byli jsme v zahraničí a volali jsme delegátce a ona říkala, že nejbližší dr je 40 km daleko a ať zkusíme fakt drsnou dietu-alespon 24 hod jen černý čaj a housky
a tak jsme to zkusili-asi 2 dny jen takhle a pak jsme začali přidávat i rýži, banány, jablko apod
průjem přestal, zadeček se zahojil a je klid
ale byl to mazec

Vojta měl v říjnu 2 měsíce salmonelu a to vůbec nebylo tak hrozné, jako teď
a to jsem v lékárně koupila snad všechno na průjem pro děti co existuje

víme,máme to za sebou dvakrát byl malý v nemocnici a do tešd jsme na diete,taky jsme volali rychlou,oni se odvodní okamžitě,ale já myslím že by to vaše už měla,malý tělíčko by to dostalo mnohem rychleji:-)

Ahoj, ja si tim take prosla, ale chytla jsem to ja od male.Ona to mela jen 1 den, horecku a prujem.A druhy den uplne v poho.Ani jsme u dr. nebyla.Ja take stravila 2 dny na zachode.Bylo mi hrozne zle.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky