Chtěné X nechtěné

07.03.2010

Ahojky holky,
pořád si to tu pročítám a nemůžu uvěřit tomu, kolik je lidiček, kteří ne a ne otěhotnět, jak se obávají každého dne, aby se ta potvůrka nedostavila a měly v bříšku miminko. Příjde mi to hrozně líto, když si uvědomím kolik je naopak žen, kteří otěhotní ihned a pak se na mimi vykašlou. Je to hrozně nespravedlivé. VŠEM PŘEJU AŤ SE SVÉHO POTOMKA DOČKAJÍ, CO NEJDŘÍVE :e):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Máš pravdu, že je to fakt nespravedlivé. Ale to je život... :\/: Děkuji za práníčko. :k: Taky přeji ať se ti splní alespoň jedno přání. :k:
PS: Já nechci potomka co nejdříve, já chci až v srpnuuuuuu.... :||): Abych jí/ho donosila. :one: Když už jsme se snažili takovou dobu a nešlo to. Povedlo se po 30-ti měsících bez HA.
:a:

...mam prvorozeneho syna(ted uz 6let) s byvalym partnerem,nebyl teda planovany,ale ja si miminko prala uz delsi dobu,ale on porad nechtel, EXpritel se nas vzdal ve 2mesici tehu.Ted s nastavajicim manzelem mame uz 13,5mesicniho syna,ktereho jsme si moc prali,ale cekali jsme 1rok a 6mesicu nez se zadarilo.Takze u me da se rict byli klucanci chteni oba dva,akorat od meho EX prvorozeny syn byl nechtenej.Ja jsem stastna,za tady jsou oba dva,miluji je celym svym srdickem. :c: A i starsi synek nynejsimu partnerovi rika "Tatinku" a on ho bere jako sveho syna. :one: http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik/foteckovnik

AHOJÍK,

MY SE SNAŽILY DVA ROKY A PAK JSME TO VZDALY A JÁ NAJEDNOU ČEKALA VIKTORKU, UŽ NÁM BUDE 8 MĚSÍCŮ A MOC A MOC JÍ MILUJEME

naše miminko, co mám v bříšku je moc moc chtěné a plánované a zadařilo se nám po 8mi měsících :one: znám naopak i pěkné pipiny, co ,,do toho vlítli" hned a nevážej si svého dítěte ! :^O^: bohužel ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky