Vlhkost v domácnosti a CERESIT

06.03.2010

Holky, vy, které máte nebo jste měli doma vlhko. Používáte CERESIT?? A jak jste s ním spokojeni? Je to vůbec k něčemu? Rozhoduji se, jestli to koupit či ne.. Díky za komentáře..

Kliknutím vložíte smajlíky:

My ho používáme uz dlouho a jsme spokojený..a jeste take ceresit pytlíčky do skříní..oblečení je vonavé a suché:-))

Ahoj i my máme doma hodně vlhko, voda se nám sráží podél zdí takže to musím každý den vytírat a já jsem s ceresitem spokojená nebyla, ale měla jsem takové sáčky od firmy HITEKO a to bylo dobré zkus na to mrknout.www.hiteko.cz cenově to vyjde skoro stejně nejdeš to v užitečných pomocnících.Musím si už objednat další.Pá

Ahoj, my ho doma máme. Bydlíme ve starém baráku, který je špatně izolovaný, máme stará okna, takže se tady vlhkost usazuje. Ceresit funguje, už nasbíral fakt hodně vody, ale u nás je ta vlhkost fakt vysoká, rosí se nám okna a dělá se plíseň za nábytkem, takže jen Ceresit nám nestačí, chtělo by to kompletní rekonstrukci (která nebude, protože stavíme nový barák). Pokud ale nebydlíte v nijak extrémně vlhkém bytě, myslím, že by vám Ceresit mohl na odstranění vlhkosti stačit :a:

ahojky, tak my doma mame. Koupili jsme jeste nez na to bezela reklama, tehdy to meli v makru v akci za nejakych 100kc (podotykam, ze to byl ten pristoj plus dve tablety). Ja to koupila ze zvedavosti a dodnes si nadavam, ze jsem jich mela vzit vice :( No reknu to takto - pokud ti kape po zdi voda tak ti to nepomuze, ale nejakou vlhokost to rozhodne pohlti... My mame v kuchynske lince pod drezem, kde se nam tvori vlhko od odtoku a taky tam mame vlhkou zed a pak v loznici v navetrnem koute kde ma nekdy tendenci se kondenzovat voda. A vody to nachyta celkem dost. Takze pokud potrebujes jen vyresit nejaky lokalni misto, kde mas trochu vlhko tak rozhodne pomuze, ale mokrych zdi te to nezbavi... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka