jak prožíváte poslední dna před porodem?

06.03.2010

Ahoj Březňátkové mamčy, jak se cítíte před porodem? Mám takové divné nálady. Chvilku je mi suprově, vše prožívám krásně. Pak zase depka bez důvodu. Je to normální? Občas se chovám jak malá holka, že bych potřebovala objímat a chovat.prostě případ pro chocholouška..... doufám, že po porodu už budu normální!!!

Tak já tohle mám už někdy od října, zhruba od ledna do února to bylo lepší, no a teď zase děs..:) Také bych se chtěla pořád objímat.. Pokud máš přítele, tak se ho neboj k tomu zneužít..:s: Ještěže žádného nemám, bych ho asi umačkala k smrti..:) Drž se, po šestinedělí snad bude vše dobré..:) Pac..:k:
-----------------------------------------
Silný je ten, co stojí tváří v tvář lidské hlouposti a dokáže mlčet...

u mě je to taky tak.Chce se mi pořád brečet a pak je mi zase skvěle.Nejvíc mě štve že jsem protivná na syna(4 roky), pak zase brečím protože je mi to líto.Jak vidím ty miminka co jsou už n světě, tak bulím jak želva a pak jsem zase ráda že je mrnous ještě v bříšku.Jsem cvok.Taky jsem strašně unavená a nemůžu si už ani obout boty :) . Připadám si jako chodící želva s krunýřem na břichu :€): No ale pamatuju si že to nejhorší taprve příjde po porodu.Pak příjdou ty šoky- bulila jsem asi týden v kuse a byla jsem ůplně na dně.Poporodní blues- paráda, tak na to se fakt netěším.Přeju všem at se vám to vyhne ;)

To jsem ráda, že v tom nejsem sama. Já si teda trochu ty iluze dělám, alespoň co se týče toho neklidu, co prožívám.... říkám si, že až budu mít Janýska v náručí, tak se uklidním. Jo a Káťo jak jsi říkala o tom jak brečíš ...já to mám to stejné!! A navíc mám pocit, že jak mám víc vody v těle tak mám i více slz nebo co. Bulím a bulím a pak jsem celá mokrá, úplně bezedná studna slané vody :r: :s: :///: :C]]: ....jo a taky koukám, že neumím psát :C]]:

kupodivu jsem klidná :-) po dlouhé době, kdy jsem si připadala strašně hysterická a zralá do cvokhausu, jsem už týden klidná :-) špatně spím, sotva chodím, pálí mě žáha :-) 37tt jsem asi jediná :-) mám necitlivou ruku a obě chodidla, napuchlá, ale klidná a jenom čekám kdy už to začne :-) už jsem konečně vybrala porodnici, takže už jenom čekám až to na mě přijde a těším se a zárovenň se bojím.
Nicméně je to zvláštní stav......ale já už jsem si zvykla, že tohle se může zase změnit takže uvidíme jak budu prožívat zbylé dva týdny.

Ahoj to já spíš pocitiju úúúúúúnavu a ospalost. Ale to je možná tím že můj první synek 2 a3/4 roku je pěknej živel. Je pravda že se teda těším až bříško mít nebudu normálně se obuju obleču a s Ondráškem zařádím.I když se mi asi po kopanečcích naší :girl: zasteskne.

Ahojte všechny, tak já jsem asi nějaká divná, ale nic mě nebolí, nálady se mi nemění a bříško bych si klidně ještě pár týdnů ponosila kdyby to šlo. Ale samozřejmě přenášet a pak hlavně vyvolávat, to bych nerada. Takže doufám,že se narodí kolem plánovaného termínu. Jinak si myslím, že náladovost a vůbec hormonální výkyvy po porodu teprve zintenzivní.

tak já se taky přidávám, jsem na tom stejně, nálady se mi mění co hodinu, mám smíšené pocity a do toho mě ještě ovláda strach z porodu :00: Pak se zase strašně moc těším na toho prďolu a říkám si, jaký to asi bude, no pěkně to s náma koukám mává :s: Jinak mám pocit, že po porodu normální ještě nějakou chvíli nebudeme :///:

to charakterizuje mé poslední dny. Posledních pár dní je mi smutno, mám takové divné nálady, moc nemluvím a nic mě nebaví. Před těmito dny zase byly dny euforické, kdy mě všechno bavilo, měla jsem pořád skvělou náladu. Doufám, že ty nálady ted se zase změní na ty lepší, protože jak jsem smutná, tak o to víc jím sladkého. Snad to bude dbré. Ještě k tomu jak tu ted holky rodí a vidím ty krásné společné fotky, tak bych furt jen brečela. Dneska jsem si zabulila u Babičky v televizi a dojímá mě snad úplně všechno :), i miminka na obalech výrobků co mám přichystané pro prdďolku :))).
Už aby to bylo za námi a byli tu s námi mrňouskové, i když pak to určitě lepší nebude, budou zase jiný nálady, a halvně únava, nedělám si iluze :)))

Ahojky, tak to jsme na tom podobně :€): To čekání je fakt hrozný, už mi příjde, že jsem těhotná celou věčnost. Pořád musím něco dělat, abych se zabavila a je fakt, že když jsem v pohybu, tak mě ani nic moc nebolí, nepozoruju, jak mi trvdne břicho,...Když si pak sednu k televizi, tak jsem za chvíli nervózní, bolí mě celej člověk, pak než se rozchodím, no hrůza děs. Už abysme měly ty naše prcky u sebe, co? Tak se opatruj a užívej si ty poslední dny s bříškem jak jen to jde :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky