Jakou autosedačku??

05.03.2010

Ahoj holky.
Ten náš Kubulka tak roste, že mu je vajíčko skoro malé..... Co dělat, až mu bude vážně malé a nebude umět sám sedět?? Jakou autosedačku koupit??

nevim jak myslis male,ale pokud presahuji nohy to nevadi,nesmi mu prcuhovat hlavicka,to je smerodatne.Pokud nesedi,neni vhodne cestovat dele nez 2hodiny v sedacce,kde neni v pololehu.Jinak autosedacku do min.roka v proti smeru jizdy,nez se mu posili krcni svaly,jinak muze i pri malym tukanci dojit ke srazeni vazu.Nam je skoro 14mesicu,vajicko nam je porad,mame maxi cosi.Jinak bych volila autosedacku 0-18kg kde dite lezi a je proti smeru jizdy.

Ahoj tak my se chystáme na tuto ... http://www.elinka.eu/detail.php?zbozi=1145343 je sice trochu dražší,ale už jsem se rozhodla v testech dopadla na jedničku a dítě může sedět proti směru jízdy až do dvou let :-) je super, už se těším až si ji koupím... navíc přítel jezdí trochu rychleji a v září jedem do chorvatska tak chci opravdu bezpečnou :-)

ahoj,
já mám vyhlídnutou caretero diablo 2009, taky jde polohovat, otočit proti směru jízdy a má pratelný povlak a i cena do 2000,- je přijatelná. Malé je 5 měsíců a taky ji vajíčko začíná být těsné. Takže ikdyž má teprve 7,5 kg, tak už ji teď v březnu budem kupovat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka