nosič na miminko

04.03.2010

Holky, budete si kupovat nějaký nosič na miminko, ať se nemusíte pokaždé tahat s kočárkem a mimi ať je pořád u vás? Uvažuju o něčem takovém:
http://www.babyexpert.cz/produkt/nosic-chicco-go-09-black/
Jaký si budete kupovat vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja jsem si objednala shelter fleece od lodgeru, az mimco vyroste, tak koupime to nositko, ve kterem uz bude sedet.

Máme šátek Vatanai a jsme spokojení. Jen u nás byl trochu problém, protože jezdím autem, takže malá vždycky usnula po cestě v autosedačce, takže už jsem ji nevyndávala...Ale kdybych nemusela dojíždět, jinak bych ji ani netahala. Teď je už větší a už se těším na teplo. V autosedačce usne jen někdy, takže to už půjde líp...

my mame presne tenhle, jen v barve Lollipop...nosili jsme v nem malou spis doma, kdyz byla neklidna a brecela a chtela se nosit a na rukou bych to nedala, tak sla do tohodle a byla v pohode, vzdy v nem jako miminko dokonce i po par minutach usla!..nic mi na nem nevadilo, nemuzu rict, ze bych byla nespokojena, jen jsme ho dost nevyuzili, za ty penize :-(..vytahli jsme ho parkrat doma a parkrat na zahradu, jinak jsme vsude tahali kocar..

Tak já jsem zas slyšela na tenhle chválu a taky jsme ho pořídili, ale sama zkušenosti nemám, ještě mám Cipíska v bříšku. Ale doufám, že se pak osvědčí, známá si ho dost chválila...

Ahojky,my šátkujeme a je to úplně suprová věcička. Je to "tělo na tělo",nikde mě ani malého nic netlačí,cítím jak dýchá,mám ho pod kontrolou. Je to složitější s úvazem,ale když se ho pořádně naučíš,tak už nic jiného nebudeš chtít :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka