Taky už 12.týden...

03.03.2010

Ahojte maminky,těhulky a snažilky :) .My se taky musíme pochlubit,že už jsme ve 12.týdnu.Konenčně končíme ten první trimestr a jdem už do druhého :dance: :a: jupiiiiiii.No u nás celkem nic prozatím nového.Nevolnosti jsou ty tam-chvalabohu,ale ty nálady....No co si budem povídat-jsem protivka protivna,ikdyž se snažím hlidat.Strašně rychle to letí a taky pomalinečku začínám střádat vybavičku....pořádné nakupovani začne až zjistíme pohlaví.Holky mám pár dotazů...Dr. :*8*: nám bral krev na ten Screening,a že to pošle k dr.,který nám bude dělat ten ultrazvuk co patří taky ktomu(šijové projasnění a tak).Holky co už to máte za sebou...ten ultrazvuk dělají přez bříško či spodkem???Může tam jit se mnou i manžel???My jdem 15.3.no a až tam nam řeknou taky vysledky krve a tak...Prozatím to neřešim a prostě si připouštím,že vše bude o.k.....No na kontrolu k mému dr.jdeme 22.3. tak jsem zvědavá o kolik bude prcek větší.Přibrala jsem zatím 3 kila...no večer jsou to 4 :C]]: a je fakt,že já mám kolísavou váhu i mimo těhu takže se musím vážit na stokrát-hruza.
No přeju všem krásné těhulkování...

nu tak já jsem též v 12 týdnu a naštěstí nevolnosti máme už dva týdny za sebou a užíváme si prvního slunka :) ale výbavičku nekupuju, jelikož jsem pověrčivá :) a protivka protivná jsem taky...

tak to je skvely ze u ti prely nevolnosti a ze je vse v poradku .... a tan utz se dela pres brisko manzela vem stopro sebou :a:

Ahojky, taky uz jsme od soboty 12.tyden :\x: ja s nakupy porad cekam, mam strach abych to nejak neuspechala, cekam az co screening, my jdeme 16.3. ale budou nam brat krev i delat utz v jeden den. Rekla bych ze ten utz se dela pres brisko, spodem by uz to asi bylo spatne videt, preci jen je ten mimisek uz vetsi :) a manzela muzes vzit urcite sebou, u toho prece nemuze chybet :///: muj se mnou chodi uz od zacatku na vsechny kontroly co jsem byla, protoze je to jeho mimco pry stejne jako moje tak na to ma preci pravo ho videt taky :s: Myslis, ze uz by nam na tom screeningu mohli rict co to bude, uz se nemuzu dockat, az se to dozvime :00:

gratuluji k začátku druhého trimestru :).
My byli na screeningu minulý týden a UTZ mi dělali přes bříško, miláček byl se mnou a byl nadšený. Měří se šíjové projasnění a nosní kůstka, většinou to prý nezabere moc času, ale já tam byla 45 min a vystřídali se na mně 2 dr., páč mimísek absolutně nespolupracoval a běhala jsem i po schodech, docela legrace :). Držím pěsti, ať je všechno v naprostém pořádku a přeji pohodové těhulkování

Ahojky,
nám dělali ultrazvuk přes bříško a byl se mnou poprvé i manžel a byl nadšený. Přeji jen a jen dobré výsledky. papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky