Naušnice - výměna

02.03.2010

Ahoj holky, mám takový dotaz, máme měsíc nastřelené naušnice a je tedy čas je vyměnit za ty naše. Můj dotaz zní, jak vám šly sundat ty nastřelený, mi přijde, že ten šroubek (či co to je) tam drží hodně fest (počítám, že to je jen nasazený, nikoli našroubovaný). A jak se vám pak dařilo strefit se do dírky s novou naušnicí. Mám z toho trochu strach, malá si moc ráda nenechává šahat na uši. díky za vaše odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky, díky moc za vaše zkušenosti, obecně se spíš musím připravit na to, že se zapotíme při sundavání, dneska naložim naušničky do lihu a zítra je vyměníme. dám pak vědět, jak to dopadlo:-)

Já si pamatuju, že to šlo hodně blbě sundávat, šla bych na to kombinačkama. Až budeš dávat nový, namaž to trochu mastičkou, třeba framykoinem, vklouzne to tam líp.

Ahoj tak u nas to byl velkej problem,mala byla uplne v pohode ani nevedela ze ji pres 20min lomcuju s nausnici.proste to desne drzelo a neslo dolu...i pritel to zkousel a nic :-(no nakonec jsme to museli klestickama ustipnout,slo to blbe preci jenom ta ocel je pevna.beruska byla nastesti zabrana do hrazdicky ale lekla se toho cvaknuti.Nove nausnice tam slin krasne nasadit.Doufam ze u vas to bude v pohode :-)

Ahoj
já z toho také měla hrůzu...malá sice plakala, ale šlo to rychle...já jí držela hlavu, přítel ruce a segra od přítele jí to rvala...je to dost pevné, no...pevné nervy a bez bolesti....Peťule

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka