nejhorší probuzení mého života - alarm chůvičky ve 4:30

03.03.2010

tak tohle bych fakt nikomu nepřála, málem jsem měla infarkt!! :( alarm začal hlásit, že Kubíček nedýchá!!!! vyskočila jsem, ale chlapeček spinkal a krásně dýchal- no teda už nespinkal protože jsem s ním zatřásla, měla jsem hrůzu z toho, že fakt přestal dýchat :r: ... ještě, že to byl PLANÝ POPLACH... :$$: jinak teda neevím... tedka se budu bát ho nechávat spát mimi podložku (obývák, lehátko) a budu ho pořád kontrolovat .. mám o něj ještě větší strach než před tím :$$:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no ..Kuba spinká i lehátku, třeba půl hodinku, tak ho asi budu chudáka pořád kontolovat... mám ted o něj ještě větší strach než před tím a to jsem myslela, že už to ani víc nejde ;)

Lucinko je to hrůza, co? Ještě že to byl jen planý poplach a Kubíček je v pořádku. Nám se to ze začátku. když jsme si Nelinku přivezli z porodnice, stalo asi 4x. Pokaždé to byl taky planý poplach, ale já pak ještě hodinu bulela a třepala se. :r: Koukala jsem na fotečky Kubíka ve tvém dalším příspěvku, je to šikulka a krásnej brouček :c: ;) Mějte se moc krásně :a:
________________________________
http://www.prckoviste.cz/nelaslezkova

In reply to by x.lucika

Díky ;) Teda já už jsem tak zblblá - zrovna jsem dala Nelču do postýlky, zapla monitor a chůvičku a sedím tu u PC a najednou mi chůvička začne pípat, kvůli slabé baterce. Nelču přitom slysím v chůvičce žvatlat, ale i tak ze mě vylítlo "ježiši Nelča nedýchá" a valila jsem do pokoje (přitom asi by těžko žvatlala, když by nedýchala :00: ). Nelina se mě samozřejmně lekla a čučela na mě, co se jako děje... :s: Ten strach o ty naše drobky je vážně obrovský :c:
Nelinka děkuje za pusinku a taky Kubíčkovi jednu posílá ;)
________________________________
http://www.prckoviste.cz/nelaslezkova

to muselo být strašný!!!! Ale hlavně, že to byl pouze planý poplach!! Taky máme nanny a zatím ťuk ťuk v pohodě

ahojky.. to ti věřím.. snad už se vám to nebude opakovat.. můžu se prosím zeptat co máte za značku monitoru?.. slyšela jsem že to hodně dělají nanny.. ale z vlastní zkušenosti to nemám..

In reply to by Goroien

jo máme nanny z druhé ruky, kupovala jsem 2 roky starou za necelých 900,- a za 4 měsíce, co ji máme to udělalo poprvé .. at to hlásí poplach i třeba každou noc, ale at malému nic není- lepší než kdyby nehlásilo, že jo...

To je sila, fakt, jeste je Kubik v poradku. Ja tedy monitor mam a muzu rict, ze si to bez nej nedokazu predstavit. Kdyz mi malej chrni v kosiku, tak jsem z toho nervozni a chodim ho porad kontrolovat, takze jsem ho naucila usinat ted v postylce. Mam klid, kdyz vim, ze je pod kontrolou. Ja vim, ze to asi musi byt sok, me tedy zatim nastesti nealarmoval, ale ten prvotni sok clovek ustoji a kdyz zjisti, ze je vse ok, dekuje bohu, ze nannynku ma... Tedy aspon to si myslim... Ja na nej nedam dopustit a nikdy bych nerekla, ze jsou to vyhozene penize... To si ja sama radeji neco odepru..

Ahoj Luci,
tak tohle se mi stát,tak asi omdlím :-/ Naštěstí se nic nestalo.
My jsme doma monitor neměli a jsem celkem i ráda. Malá se narodila zdravá a monitor navíc celkem drahy, tak jsme se rozhodli, že ji nepořídíme. Malou jsem kontrolovala a kontroluju i dnes :-) A předešla jsem tomuto infarktu :-)

jak jsem z toho ještě v šoku, tak jsem napsala chůvičky místo monitoru dechu....ale i tak se dá nazvat :jawdrop: že?

Ahojky luci! Tak tohle se mi stalo 2x když byla Karolínka ještě malušenké miminko,krve by se ve mně nedořezal. Je to strašný poscit,když člověk sedí v klidu kouká na telku a najednou začne řvát alarm ,že se něco děje s miminkem. Jenže malá v tu dobu už cestovala a byla mimo dečku tak proto no tak jsem jí v půli roce vyndala a prodala ( tedy tu dečku samozřejmně :s: a byl klid.Pa :a:

ahoj Lucko,tohle je důvod proč nechci dečku,ale kuli miminku to samozřejmě pořídím,ale mám strach, abych nedostala infarkt dřív než dojdu k postýlce......

In reply to by barča03

no řeknu ti Barčo, byl to horor :$$: měla jsem hrůzu z toho, že malý nedýchá... fuj..ještě, že to bylo v pořádku :$$: , ale horší by bylo, kdych podložku neměla a ráno..... no nechce se mi ta slova ani psát.... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky