Triple test - dotaz

02.03.2010

Co všechno obnáší triple test? Jak se to dělá? Nebo je to jen z krve? Mám jít hladová na tu krev? Holky, já mám doktora na baterky. Nic o tom nevím. Písněte mi co nejvíc info o tom, jaké máte zkušenosti, na co si dát bacha... Moc děkuji za každý řádeček. :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jé, holky, tak to půjdu jen na krev a normoš poradnu. To zase neuvidím uz. Ach jo. A já jsem zvědavá opice jak to teďka ve mně vypadá. Děkuji všem za odpovědi. :k: Jste zlatíčka. :k: :a:

tripl test se dělá jen z krve,ultrazvuk ti dělat muže ale s tím testem to nemá nic společného a najíst se klidně mužeš,to nemá vliv,není to sedimentace,a výsledek neovlivníš,jak už psali holky,stačí malinko jinak něco zadat a je to blbě,přitom je všechno ok,ale ty to neovlivníš

Ahojky,mě nabírala krev sestřička od gyndaře..byla jsem tam brzy ráno,takže jsem myslím nejedla. :? JJ je to jen z krve a na co si dát pozor,jestli máš přesný datum poslední ms,přesnou váhu..jenže chybička se může vloudit i tak..říkala mi sestřička,že to ovlivnuje hodně faktorů..třeba i kdy byla ovu...Držím pěstíky at vyjdou negativně :one:

já ti mám takovej dojem, že mi brali krev a dělali ultrazvuk, ale 100% jistá si nejsem, protože čím dýl jsem těhotná, tím víc se mentálně blížím úrovni své téměř devadesátileté babičky ... a jestli je to to vyšetření, který mi dělali na genetice, tak tam jsem rozhodně šla najedená (krevní odběry na lačno mi dělala jen moje gynekoložka a "cukrovkář")

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka