Umřel mi děda

01.03.2010

Ahoj holky moje.Teď mi volala mamka že nám děda umřel.On to nebyl můj pravý děda byl to soused který bydlel naproti nám ale s našima si on i jeho žena moc rozuměli takže když jsem byla třeba ve třech letech nemocná tak mě k sobě vzali aby si mamka nemusela brát dovolenou a starali se o mě tak jsem jim od mala říkala babi a dědo.Babička umřela ještě když jsem chodila na střední.Děda se potom za nějaký čas odstěhoval do Mělníka k dceři a ta se o něj starala já jsem tam za ním byla před rokem se podívat to jsem ovšem nevěděla že ho uvidím naposledy.Byl pořád usměvavý a plný života.Byl to jediný děda kterého jsem kdy měla.Holky taková nespravedlnost měl rakovinu ledvin dokázal s ní bojovat adnes ráno šel na záchod a už tam zůstal seděl tam mrtvý dostal embolii.Jeho dcera stála za dveřmi a on si klidně během pěti minut na záchodě umře.Nedokážu to vstřebat.Pohřeb budde v pátek tady protože tady leží i babička.Neměla bych tam chodit ale měla bych se sním jít rozloučit já nevím???,

ahojky je mě to moc líto...boužel takový věci se stavají,a musím řicvt že mě před nedávnem umřel strejda a já raděj ani nejela na pohřeb abych se nerozrušovala...drž se a nemysli na to Terka

Ahojky berusko to m strasne moc mrzi :( zivot je opravdu nekdy kruty, ale musime jit dal, pokud tam byt chces citis se na to tak jdi ale pokud ne tak radci zustan doma to budes muset se rozhodnout.
Kazdopadne preji hodne sil a urpimnou soustrast :h:

In reply to by žabičkax

Děkuju žabičko,včera jsme to řešili s přítelem a shodli jsme se na tom že už jsem měla potíží v těhotenství dost tak nebudeme riskovat před začátkem obřadu mu tam položím květiny odgondoluju ostatním a odejdu vevnitř na obřad nebudu.

Ahoj Moni, je mi to moc lito. Ja bych tam sla. Minule tehotenstvi umrel manzelovi tata, ale na pohreb jsem sla. Sice jsem to cele brobrecela a bylo to dost tezke, ale zvladla jsem to. Musis vedet jak se citis, zda to alspon trochu zvladnes.

Teda Moni, podle popisu to musel byt uzasny clovek :( moc me to mrzi a vim ze tehulky nemaji chodit na hrbitovy a pohřby,ale ja bych sla !!! drz se

Ahoj Moni, to je mi líto. Mě minulý měsíc umřela paní o kterou jsem se jako pracovník v sociálních sluýžbách starala. protože na ní rodinka neměla čas. taky jsem účast na pohřbu velmi zvažovala do poslední chvíle. ještě můj zdravotní sta neopovídal tomu abych tam chodila.
Ale nakonec touha udělat něco napsled pro známého člověka byla silnější. Dnes jsem ráda, že jsem tam šla. byla jsem poslední člověk, který tam v posledních letech chodil. Kromě syna, který pokud měl čas tak se zastavil.
Děláš to pro něho a pro sebe. Co víc pro člověka, kterého jsi měla ráda můžeš udělat???

In reply to by Marcelka82

Děkuju bych tam strašně ráda šla ale vím že to celý probrečím a bojím se o malýho.Mojí mace umřel táta když čekala bráchu a pak brácha do jednoho roku brečel pořád bez přestání vytáhnul si z ní všechen ten stres a zbavil se toho až po roce života.Mám z toho strach.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka