Pozdrav z Mladé Boleslavi I

11.02.2008

Ahoj holky,
vypadá to, že období nevolností a únavy je za námi, protože jsem prožila krásný víkend a řádila jsem jako torpédo :)
V sobotu jsme konečně našli kočárek, který splňuje všechny mé náročné požadavky, tzn., že je sportovní, čtyřkolka, velké lůžko, je vysoký a stojí pouze 11 000 Kč :D Peg Perego AT4.
No a jelikož včera také krásně svítilo sluníčko a mužíček se rozhodl, že bude vařit :) (tatranské kuře), tak do mě vjela taková energie, že i on se mě večer zeptal, jestli nejsem něčím nadopovaná, protože jsem se od rána nezastavila --> praní, žehlení, luxování, povlíkání peřin, utírání prachu, procházka, barvení vlasů, jen umýt okna jsem nestihla :s:
večer mě teda trochu bolelo v kříži, ale spravil to overball :)
Všem chci tedy vzkázat, nestresujte se, pokud máte nevolnosti, tak se nebojte, opravdu přejdou :)
hezký sluníčkový den :a:

včelička....je fajn mít tak brzo vybraný kočárek, že? My už taky máme vybráno....ještě ho musí muž schválit, ale ten klid, že nemusíme nikam jezdit, koukat...paráda. :k:

Ahoj tak to my jsme vyrazili na 2dve zriceniny hradu no uz nam to moc chybelo :-) a tesime se moc na sezonu az bude vsude otevreno a my budeme moc projet zase nejaky ty hrady a zamky.Tak v tomhle pocasi by se mi teda moc gruntovat nechtelo.to je spis na nejakou krasnou prochazku :one:

mám taky AT4!!! :D Ale mám ho z Bazoše. Je jak nový. Paní ho používala jen 8 měsíců. Ve svém deníčku mám fotky. Manželovi rodiče stál 6.300 korun, moje mamka koupila autosedačku za 2.400 a my korbičku za 2.200. Je to všechno AT4, takže to pěkně sedí k sobě. Tobě taky hezký den!

In reply to by LenkazMB

se nám do něj zatím nenarodilo, ale po zběžném poježdění po bytě to vypadá dobře. Navíc švagrová bydlí v paneláku v Praze a má ho už pro svoje druhé dítě a nemůže si ho vynachválit. Moje ségra měla taky Peg Pérego, ne teda tohle, protože jejich děti jsou už odrostlejší, ale má ho dodnes. Dokonce jsem uvažovala, že ho budeme používat, neb mi ho nabízela. Prý se na tom nic moc nekazí, tak uvidíme.

In reply to by terinka

Já jsem si ho pořádně v obchodě vyzkoušela a nezdá se mi extra těžký. Jednou tady jedna mamina psala, že když je ten kočárek moc lehký, tak se může i převrátit, když se z něho mrňous naklání.
Myslím si, že je nejlepší si kočárek vyzkoušet a pak třeba objednat z internetu. Když jsme ho zkoušeli, tak jsme si připadali jak nějaká četa :) jeho hlavní přednost je v tom, že se dá rychle a dobře složit. Máme malý byt, takže tuhle funkci určitě uplatníme :)
tak přeju hodně štěstí při výběru ;) Lenka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky