S kým došlo k početí a kdy? :(

02.03.2010

Holčinky mám na Vás obrovskou prosbu,která mi nedá spát a doufám,že mi pomůžete :( mám dlouholetého přítele,se kterým jsme se rozhodli pro miminko..nepamatuji si PM ,protože jsem na začátku října vysadila antikoncepci a pak ještě trochu hned začala špinit,takže je to s určením těžší..s přítelem jsme se celý říjen o dítě pokoušeli ale testy byly stále negativní..ted napíšu něco za co se velmi stydím :( 6.11. jsem příteli ve velké opilosti zahla :( dodnes si nic nepamatuji přesně,ale jsem si jistá,že se neudělal,tudíž ani né do mě..ale přesto jsou tu pochybnosti,protože vím že už i při začátku sexu vytéká trochu semene..co je ale důležitější..26.11. jsem zjistila,že jsem těhotná..nyní 2.3. jsem již ve 20.týdnu a termín porodu mám podle utz 20.7.2010..podle PM je o týden dřív,ale podle mě je přesnější dle utz..a v tomto se vás chci zeptat..zkoušela jsem si na http://www.tehotenstvi.cz/vypocet-terminu-porodu dělat výpočet data početí a vychází mi na 26.10. takže v době kdy jsem byla s jiným mužem,jsem byla již těhotná..?S přítelem jsem celý říjen spala i několikrát denně a s tamtím mužem pouze jednou a ještě bez ejakulace.Mám na vás prosbu,myslíte že je tento výpočet opravdu spolehlivý??Svého přítele moc miluju a dodnes jsem si tu chybu neodpustila a nikdy neodpustím a v žádném případě bych nechtěla aby nás pak opustil :( snad mě chápete :( nikdy jsem mu nebyla nevěrná a zrovna když se pokoušíme o dítě se stane tohle :( pomozte mi prosímvás..potřebuji asi i uklidnit,ikdyž si to nezasloužím ale moc mě to vše mrzí :( a nechci se tím celé těhotenství trápit a myslet na to jak nás přítel opouští...protože tím nejvíc ubližuji tomu dítěti a to opravdu nechci..to dítě miluju a nezaslouží si aby trpělo za to co udělala jeho matka :(

Já mam termín 30.7. a i podle MS, tak i podle UTZ vychází početí na 5.11. a nejúspěšnější bývají spermie ze styku 2 dny před. Takže to tipuji kolem 24.10.

Ahoj, to bude přítele, já mám termín porodu podle menses 26.7.2010,podle prvních pohybů 21.7.2010, ale vím,že jsme otěhotněli přesně v den svatby kamarádky 31.10.2010 :-)) po půlnoci takže prakticky až 1.11. a podle kalkulačky mi to vyšlo na den přesně :-)), takže to už jsi byla těhotná :-))

Ahojky, na těhotenskou kalkulačku se moc nedívej, záleží jak dlouhý míváš cyklus a podle toho se pak odvíjí ovulace. Každopádně já být na tvém místě, tak bych to neřešila, s přítelem jsi spala častěji a byla by fakt obrovská náhoda, aby jsi otěhotněla po jednom styku, kdy ani nemuselo dojít k vniknutí spermií.... Já zastávám názor, že dítě je toho, kdo ho vychovává, takže pusť starosti z hlavy, přítelovi nic neříkej a užívej si těhotenství, uvidíš, že až poprvé prcka uvidíš naživo, tak v něm přítele poznáš!!!!

Jak píší holky co se stalo stalo se-to už nezměnís a myslím že mimi je přítelovo protože já otěhotnela 6-7.11a termín mám 2.8 takže myslím že můžeš být v klidu ahojky hlavní je aby mimi bylo v pořádku:-) Evik

Ahojky, co se stalo, stalo. Možná jste měli spolu nějaký problém a proto jsi udělala to, že jsi podlehla jinému muži..to nevím, jak a proč to bylo, ale zkrátka důležité je to, co je TEĎ a co bude POTOM :one: Mimi bude určitě přítele :k: Drž se kočko! :k:

Ahojky, co se stalo, stalo. Možná jste měli spolu nějaký problém a proto jsi udělala to, že jsi podlehla jinému muži..to nevím, jak a proč to bylo, ale zkrátka důležité je to, co je TEĎ a co bude POTOM :one: Mimi bude určitě přítele :k: Drž se kočko! :k:

klidná,určitě to bude přítelovo mimi,já mám termím o 14dní dřív než ty,6.7. a otěhotněla jsem někdy kolem 11.1O. takže ty jsi musela otěhotnět přesně jak píšeš na konci října.Tak se nestresuj,člověk někdy udělá kravinu,která ho pak mrzí.Tak si to začni užívat těhu a těšit se na :!k:

mě termín vyšel dle ultr. na 27.1 podle menzes na 20.1,podle kalkulačky na 22.1,22.1 mě to chytlo a 23.1 jsem porodila.asi je ti všelijak ale myslím že prdolka bude přítelova,hlavu vzhůru,spali jste spolu 6.11 a 26.11 si zjistila že jsi těhu,kdyby to bylo toho cizího tak by test ještě po 20 dnech od styku nebyl pozitivní.NEnervuj se miminku to škodí... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka