Epilepsie potvrzena

01.03.2010

Ahoj všichni,
tak je to v riti, vyšetření potvrdilo epilepsii :r: . Na rezonanci jsou ložiska a nějaké další změny ve stavbě mozku, které způsobují záchvaty. Prý je to typ, který špatně reaguje na léčbu :( . Zatím nám ani nemohou říci, jestli se Adinka bude vyvíjet tak, jak má, jestli nebude nějak zaostalá nebo mít jiné problémy (zatím je naštěstí vše, jak má být). Ve čtvrtek nás překládají do Prahy na specializované pracoviště. Život je kurva, kdejaká feťačka má zdravé děťátko, ani ho nechce a já, která si od začátku dávám bacha na to, co jím, nekouřím, nepiju, nefetuju, beru kyselinu listovou na správný vývoj mozku mám nemocnou holčinku. Kde je sakra nějaká spravedlnost :r: :r::r::r::r:
Sakra, už zase řvu :r::r::r:

http://www.mojetehotenstvi.cz/tak-jsme-od-patku-ve-pitale

Ahoj,

taky se přidávám a přeji hodně pevné nervy a hlavně aby se všechno obrátilo k lepšímu.

Ahoj Kačko , tak to mě moc mrzí ,a držím Vám pěsti aby jste vekerou léčbu a vše s ní spojené zvládaly co nejlépe a brzy byly v pořádku.Přeji hodně sil a spoustu úsměvů od malé.Drž se ,vím že je to hrozně moc těžké.
http://www.prckoviste.cz/beatka

Ahoj Kačenko, :girl:
naprosto souhlasím se vším co tu holky píšou :w: a taky je mi to moooc líto :\\: a držím ti napodpru vše co jen jde ! :one: !!!
Sama se toho děsím jen aby byly dětičky zdravé, ... Ivanka má LMD a je to taková pomalá truhlinda a bere na to léky, Pepíček je v poho ikdyž oprpti Ivče hyperaktivní a o Naty se bojím jak o žívot přád jí hlídám, když dýl spí jestly dýchá a taky už chci aby chodila a mluvila abych věděla že je vše v pořádku !!! :h:
Tak si myslím, že tyhle paniky prožívají všechny maminky, ...ale některé to mají mnohem těžší, když se strach promění v realitu !!! :w:
Moc a moc na vás myslíme a posíláme hoooodně síli, pusinek a pohlázeníček !!! :h: :h: :h:
A tobě velká a silná obětí, aby si věděla, že na to nejsi sama !!! :w:
Tak se mi lesknou oči, že už na to psaní ani nevidím !!!! :r: :r: :r:
pa pa pa :\/|:

Ahoj Kači,jdu tě trochu povzbudit,když meji te´d už nejstarši dcerce byl rok,tak měla zachvat(to jsme zrovna jeli vlakem přez Slovensko domu),ani nechci poisovat tu hruzu co ja jako matka prožila,cizi lide davali uměly dychani,zastaveni vlaku,odvoz do nemocnice,ani mě tam nenechali s malou k...vy jedny,jsme museli odjet do Čech,no po dvou dnech jsem stejně pro ni jela,nevdržela jsem to odloučeni....Pak teprve nastal dalši ŠOK,moje milovane ditě nepoznavalo vubec nikoho,prostě byla jako cizi,nereagovala na nas nijak(asi jak byla odloučena,tak dostala psichicky šok)...pak asi po tydnu jsme šli kolem kašny,mala uviděla vodu,začala se v ni cakat......a ....vratilo se mi moje ditě,zpatky(byl to děs)...pak měla kolem 1.5 roku dalši zachvat,řekli že ma epilepsi,nasledovaly kontroly,meřeni EEG.A zaplať panbuh,je ji dnes skoro 14 ,a zachvaty nema ´tik,´tuk,prostě vyrostla z toho...tak doufam holky že i vy budete mit stejně šťastny konec jako my,moc vam držime palečky....Vim bohužel jak to boli,a jak vypada skoro polumrtve moje ditě(v tu chvylku někdo neviděl o co GO)...Drž se,jseš nas...ana,maš na to pravo,ale musiš věřit že bude vše ok....Držim všechny palce....

vím, že není jak moc tě utěšit, ale aspoň to trošku pomůže.
Když mi bylo 16, chodila jsem s jednim klukem.Když mne seznámil s jeho sestrou
baly jsme u nich na návštěvě. Měla 6letou holčičku a ani ne rok chlapečka.
Ten měl epilepsii. Je pravda, že mi chvilku trvalo, než jsem si na to zvykla.
Měl asi 30 záchvatů denně, bylo to hrozné, vidět to miminko, jak si hraje a nejednou se zacukal,
ale pak jako nic, zasmál se jako by nic a hrál si dál. Už si moc nepamatuji
podrobnosti, ale vím, že začal brát nějaké léky, chodil do logopedický školky,
na logopedii. Je pravda, že byl o něco pozadu, ale záchvaty ustaly.
Teď mu je jedenáct, bez záchvatů, bez léků.
Tak i vám přejim spoustu sil, hlavně tobě a věř, že všechno bude v pořádku.
Jsme s tebou pa pa
www.prckoviste.cz/elinka2009

Katuško, vůbec nevím, jak ti mám pomoct! snad jen ti můžu takhle na dálku popřát hodně sil!! neboj, i když je prognóza všelijaká, všechno ukáže čas, a věřím tomu, že malá bude žít plnohodnotným životem a určitě nebude zaostávat- v tuto chvíli sami lékaři moc neví :( S tou nespravedlností máš naprostou pravdu!!! taky mě to strašně SERE!!!
DRŽ SE!! :h:

Katuško, vůbec nevím, jak ti mám pomoct! snad jen ti můžu takhle na dálku popřát hodně sil!! neboj, i když je prognóza všelijaká, všechno ukáže čas, a věřím tomu, že malá bude žít plnohodnotným životem a určitě nebude zaostávat- v tuto chvíli sami lékaři moc neví :( S tou nespravedlností máš naprostou pravdu!!! taky mě to strašně SERE!!!
DRŽ SE!! :h:

Káťo tak to je mi opravdu moc líto. :( Úplně mi leze mráz po zádech při tom pomyšlení. A přesně jak píšeš je to hrozně nespravedlivý. Ženský, který si děti vůbec nezaslouží nemají sebemenší problém a starostlivou mamču postihne něco takovýho. Moc na vás se Sáruškou myslíme a držíme pěstičky, aby alespoň zabrala nějaká léčba a z Adinky byla zase normální "zdravá" holčička. :k:

http://www.prckoviste.cz/saruska

Katuš je mi to tak líto! Život je strašně nespravedlivý!! Ale věřím, že se s tím poperete a nebude to tak špatné, jak říkali doktoři. Budeme vám držet palce, aby to dopadlo co nejlíp. Buď statečná!!

Myslíme se Saškou na vás, jste obě statečné holky a spolu to zvládnete :h: Bohužel život je někdy k...a, držím pěsti ať už je to poslední zlá zpráva :h:

Ahoj holky co napsat ,když jsem to dočetla tak jsem začala řvát,vím že slova útěchy nepomohou a je to opravdu nespravedlnost,ale věřím,že když se na to přišlo tak brzy vše to s kočinkou zvládnete,musíš teď nabrat hodně sil a být statečná .Vím že to musí strašně bolet a mooooc na vás myslíme a posíláme prdelince malinkaté moc moc síly a´t vše zvládne a ty mamko taky.Je to těžké ,ale přeci jen medicína je dnes v popředí a věřím že vám pomohou a malá bude i s epilepsií a na lékách zdravé a dobře vyvíjející se miminečko a jednou krásná zdravá holka ,co vám dělá jen radost....držte se a zase se ozvěte...bude to běh na dlouhou trať ,ale ty si silná mamina a kočinka je statečné miminko a popere se stím...........přeji jen a jen dobré zprávy a hlavně účinnou léčbu pááá

Ahoj Kacenko... to je mi moc lito. Ale uvidis Adinka se tomu postavi. Epilepsie neni zadna sranda...ja vim, muj mladsi braska to ma taky.Zjistili mu to taky hodne brzy, taky nas to tenkrat moc vzalo a videli jsme vse cerne. Ale braska se i nadale vyvijel tak jak ma a ted uz je mu 15 a je z neho chlap jako hora. Dnesni medicina uz je tak na vysoke urovni, ze uz si s takovymi nemocemi jako epilepsie vi rady. Existuji super leky, ktere zabrani nebo alespon omezi zachvaty. Braska sice musi sem tam brat nejake leky, ale zachvat uz nemel ani nepamatuji. Mam taky kamarada, ktery tim take trpi, ale hodne mu to ustoupilo. Jako dite mel sice caste zachvaty, ale vekem mu to skoro zmizelo. A take nema jine zdravotni problemy. Je jak psychicky tak fyzicky OK. Nevesejte hlavu a drzte se Kacenko. Verim, ze je to moc tezke, ale snazte se myslet pozitivne. Zvladnete to. Mooooc vam drzime palecky!

to me strasne mrzi,snad bude vse v ramci moznosti v poradku,a mala se bude vyvijet tak jak ma
hlavne ze u vi co ji je,muzou ji lecit a lecba se podari,mooocinky drzim palecky
ps:spravedlnost bohuzel neexistuje,deti by vubec nemely byt nemocne
myslim na vas :a:

to me srasne moc mrzi, doufam, ze vam pomohou a mala bude v poradku. Ale ber to z te lepsi stranky, delala jsem praxi na oddeleni, kde byla miminka, ktera se nedozila ani 3 mesicu. Mela ruzne nadory, rakoviny atp. Neboj, dnesni medicina je uz tak vyspela, ze vam urcite pomohou a mala bude moci zit bez problemu. Neboj.
Moc na vas s Rozarkou myslime a drzime vsechny palecky.
mej se nejlip, jak to jen ted jde.
papa
Meena a Rozárka

Kačenko držte se!! Všechno společně zvládnete!! Vaše beruška bude potřebovat silnou maminku..... :-) Moc na vás myslíme!!! A to s těma feťákama je naprostá pravda! Žádná spravedlnost neexistuje

ahoj, je mi to moc líto. Nemoce si bohužel nevybírají. Život dokáže být strašlivě krutej. Určitě malé v nemocnici pomůžou-lékařství je na dost vysoké úrovni a stále přichází na nové druhy léčby. Doporučila bych vám abyste si vyhledali na netu lidičky,které mají stejně nemocné děti-prý to dost pomáhá-moci si promluvit s někým kdo prožívá to samé jak vy. Moc držim palečky-buďte stateční... :a:

pry ma vse sve opodstatneni....pry je vse tak jak ma byt....zajimalo by me ....ale proc to tak je... presne jak rikas.-..kojenaky jsou plny opustenych zdravych deticek....jejichz maminy byli alkoholickyatd....drzim ti moc pesti, at mas dot sily a odvahy bojovat, a at je male stale jen dobre :(.....Lůca

tak teď řvu :? je to fakt strašný je mi to strašně moc líto Kačenko
Kočičko musíš se držet a být Adince oporou bude tě moc potřebovat a společně to zvládnete :w:
Mám vás moc ráda a s Denískem na vás moc myslíme :h:
Kdyby jsi cokoliv kdykoliv potřebovala stačí napsat nebo zavolat ráda tu pomůžu a podpořím

Kacenko,to je mi moc lito,spravedlnost zadna neni,presne jak pises :k: Drzime moc a moc palecky,at se to da lecit,kdyz uz tahle hnusna nemoc prisla :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky