sportovni kocarek TERRA 3 ABC design

23.02.2010

Dobry vecer,je jeste nekdo vzhuru? Mate nekdo prosim vas zkusenosti s timto kocarkem?? Dost vazne o nem s manzelem uvazujeme .... ale rada bych znala vyhody a nevyhody tohoto kocaru v terenu,Dekuji predem Verka

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by pet.name

Taky jsem se lekla toho,ze kolecko neni aretovaci ,ale to bychom asi i nejak prezili ,,, libi se mi,ze ma takovy pekny sportovni vzhled .. a2 recenze ,co jsem cetla... jsou slusne i kdyz je jich malo.. uvidime zitra ....ale asi se pro nej rozhodnu ))

In reply to by nurseV

tak je to o zvyku,nakonec máme taky trojkolku.když jedu po sněhu přední kolo zaaretuju a jsem z toho vzdycky hotová takže mě by to vadilo.já sporťák vybrala bez recenzí a ani jsme si ho neprohlídli na živo,objednala jsem ho přes net a jsme spokojeni.tak atˇ dobře slouží a jste s ním max.spokojeni :a:

In reply to by pet.name

prosim te a to graco treko ma zadovou operku do uplneho lehu???Pac minuly rok kdyz jsem shanela sportak,tak me jedna pani odradila tim,ze neni do uplneho lehu.Tak nakonec vyhral Terra3,my jsme s nim moc spokojeni,manipulace s nim je dobra,i kdyz nema aretovaci predni kolecko.A jak se vam jeszdi s chipolino futurou???Kamaradka na ten kocarek dost nadavala,kdyz ho mela a nakonec take poridila Terra3. :a:

In reply to by Terka1980

tak to nevím ale myslím že jde do lehu,jinak my jsme s chipolinem spokojeni moc akorát mohl být větší nákup.koším ale to mi až tak neva každý nám ho chválí a u nás jsem neviděla nikoho že by ho měl,což je taky fajn

In reply to by brandik

Snad to dopadne dobre a poridime si ho .. pri tech cenach sportaku se mi dela dost uzko... kupovali jsme trojkombinaci ,ale mame tu problem s vytahem ... po nastehovani do jineho panelaku... takze resime koupi jineho kocaru )))

In reply to by Terka1980

jsem rada ,ze to pises .... vsude se pise,ze predni kolo neni aretovaci .... ale na heureka.cz jsem cetla v jedne jednine recenzi ,ze kolecko aretovaci je? Takze pomuzes mi s timhle?? Jezdi se s nim tedy dobre... ovladatelnost???

In reply to by Terka1980

To je tedy taky vyborna zprava ,protoze prave proto se nam kocarek libi .... takze jedes li na in linech ... predni kolo nadzvedavas ,je to tak??Nebydlis nahodou v panelaku?? ja jen ze tu nemam metr a potrebuju vedet ,zda li se vejde do panelakoveho vytahu??Omlouvam se ,ze se tam vyptavam ... ale nikdy nevis ))

In reply to by nurseV

ale jezdim k nasim a ty bydli v panelaku a do vytahu se krasne vejde a i se postranach nasoukame i ja a partner.Jinak je-li potreba,tak to kolo nadzvednu.Pro me by bylo dost neprakticke mit aretovaci predni kolo na tech inlinech.

In reply to by Terka1980

No manza by ho chtel .. ja trosku vahala .. proto jsem sem vlezla a ptam se na vyhody a nevyhody .... opravdu kocarek nema zadna skryta uskali??ba ne ... asi pro nej pujdeme ))))

In reply to by nurseV

Chci se ještě zeptat na zpracování. Chtěli bysme Terra 3 jeko druhý na inline. Podle diskuze myslíte aretací zatáčení? Je přední kolečko napevno? To by se nám líbilo. Nosnost 15kg? Jak se na inline kroutí v zatáčkách? Jaké je zpracování?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka