Předávkování vitamínem A

22.02.2010

Ahojky, právě jsem se vrátila z roční prohlídky dcery a jsem z toho docela mimo. Pan Dr. mi řekl, že Adélka má oranžovou kůži, protože jí dávám hodně zeleninových příkrmů. Kámen úrazu je v tom, že jí ty příkrmy nedávám vůbec, jí to samé co my, akorát ne kořeněné. Mrkvičku má tak dvakrát třikrát týdně, proto si myslím, že z toho to být nemůže. Uvažuji o konzultaci u jiného pediatra. Nesetkaly jste se s tím některá? Mám docela obavu. Předem děkuji za názory.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

játra nepapkám ani já takže to jsem v klidu.Už jsem klidnější. Uvidím co mi řekne příště. PA

A nemá prostě jen takovou snědou opálenou kůži po některém z vás, rodičů? To by musela sníst té mrkve pořádná kvanta...
Jinak je opravu tak oranžová ve srovnání s ostatníma dětma?

In reply to by Blue Jane

děkuji za reakci a omlouvám se, že píši až teď, my jsme normálně bílý, takže po nás to nemá. Právě, že se mi vůbec nezdá oranžová, každej se divil co to ten doktor vyplodil. Za měsíc tam jdu znova tak jsem zvědavá co nám řekne. Jinak uvažuji o jiném pediatrovi nebo aspoň konzultaci někde jinde.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

právě baští to samé co my, kupované dostává akorát ovocné přesnídávky. Taky jeho reakci nechápu, proto jsem žádala o radu. Jestli mi za měsíc řekne to samé obrátím se opravdu jinam. Díky za reakci.

In reply to by Mirka K.

Ahoj. My jsme teď také byly u doktorky, malé je sedm měsíců a doktorka mi říkala, že má trochu oranžový nosík, že je to z toho, že jí hodně mrkvičky. U nás je to docela pravda, protože mi jí zeleninku vážně docela dobře a mrkvičku měla skoro ve všem, takže to máme jen trochu omezit. Prý se začíná nejdříve zabarvovat nosík, pak prstíky a pak kolem pusinky. Malá jí mrkev celkem dost a má jen trochu naoranžovělý nosík, takže si myslím, že aby bylo mimčo celé oranžové z mrkvičky........, to by muselo sníst asi kilo mrkve denně :-). Myslím, že je to nesmysl.

In reply to by stistko

taky si myslím, že je to nesmysl, koukal jí hlavně na nožičky, ale mě příjde spíš bledá než do " oranžova " Schválně jsem se ptala i několika lidí a všichni mi potvrdily že je to nesmysl. Takže uvidím co mi řekne za měsíc a popřípadě si najdu jinýho dr. Kilo mrkve nesním ani já a i když stále kojím tak si myslím, že ode mě to taky mít nemůže. Díky pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka