jak dlouho vam spi dvou mesicni miminka??

01.03.2010

ahoj te holky jeste mala ma dva a pul mesice a spi mi po 6-8 hodinach vecer je to ok??treba ze vcera na dnesak usla v 17:00 do 22:30 potom hodinku se vsim byla vzhuru a zase usla 23:30 a vstala v 6:00 je to ok??a jak dlouho vam vydrzi byt vzhuru pres den a jak dlouho vam pres den spi?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak dalo by se říct že Markétka 3měsíce prospala. Vzbudila se vždy jen na jídlo a hned zase usnula. Vnoci se budila jednou na dlabanec. Pro mne to byl šok že takhle hodně spala. To Ondra nespinkal skoro vůbec.

tak nas nam spi pres den dokupy tak 4 hodiny. Vecer kolem 21.00 usina, budi se asi ve 2.00, pokud teda nema boleni a pak do 5-6-te. Pak jeste usne na hodku a pul.. :papa:

Ahojky, tak náš malý (17 měsíců) se budil téměř do 10 měsíců po dvou hodinách na jídlo, katastrofa. A naše malá (3 měsíce) spávala až do minulého týdne celou noc. Usnula vždy po 21. hodině a budila se kolem 5. hodiny...byla jsem šťastná, ještě jsem všem říkala, že se dvěma dětmi se teď vyspím víc jak tenkrát s malým..je to ale týden, co se malá začala v noci budit na jídlo, vždy ale max. dvakrát. Tak snad se to brzo zas vrátí do starých kolejí, potřebuju spánek jak sůůl...

Pokud Ti přibírá dobře a nemáš problém s prsy (rudnutí, bolení), tak je to ok. Nebuď ji a buď ráda, že se vyspíš. Šťastná to žena! :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka