asi ztracim mliko,co mam delat??????????

01.03.2010

ahoj te holky mam po cisari a starou malou dva a pul mesice, a asi se mi ztraci mliko jak jsem chtela zacit poradne kojit po radach tady slecen tak ted nevim co mam delat,prvne sem kojila co 2,5 - 3 hodiny a stacilo to prvni ten mesic a pul a mela jsem asi tak za tri max ctyri hodiny plne prsa k prasknuti,ted kojim co hodinu hodinu a pul a stejne vidim ze ma jeste hlad nebo zacne plakat po kojeni nebo pri prsu mam strach ze stoho uz nic moc nejde,jinak nechala jsem to prso tak a naplnilo se mi tak za devet hodin a to nic moc ,tak jsem zacala davat nutrilon HA 1 jako prikrm,jinak ped 14 dny mi mala pribrala za 14 dni 220g. jinak dr mi rekla ze mam kupovat do pul roku HA a jaka UM je dobra v tom HAčku,dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, ty už dáváš UM po každym kojení? Moc bych se do toho nehrnula, pokud chceš kojit dýl. Jestli se ti zdá, že máš mléka málo (v tomhle měsíci už je asi nikdo nemá tak nalitý jako po porodu), tak hodně pij vodu, nebo si kup čaj pro kojicí. A koj z obou prsů během jednoho kojení. 5 minut z levého a dokojit z pravého jak dlouho mimčo potřebuje, potom při dalším kojení 5 minut z poravého a dokojit z levého a takhle to střídat, mělo by se ti začít dělat mlíka víc. Chce se to nevzdávat a UM bych nedávala, pokud nebude opravdu potřeba, jinak skončíš na UM úplně. HOdně štěstí

Mlíko se ti neztrácí, jen ty prsa už teď nebudou nalitá k prasknutí jako po porodu. Miminko bude v tomhle věku prostě brečet, má třeba prdíkynebo chce pít častěji. Po nutrilonu ti pochopitelně bude víc spát a rychle přibírat, ale je na tobě jestli to chceš vyměnit za mateřské mléko.
Jinak jsem si všimla, že jinde píšeš že ti spí od 23,30 do 6 do rána. Ale noční kojení víc podporuje tvorbu mléka.

Kolem konce šestinedělí bývá taky růstový spurtík - mimča hodně rostou, chtějí pořád papat a moc nepřibývají. Pij hodně čaje pro kojící (3x denně). Tím že často kojíš se ti prsa nestačí nalít (postupně se to taky samo upraví, že se ti skoro ani nalívat nebudou - to je v pořádku), ale čím častěji kojíš, tím víc se ti tvoří mlíčka. Uvidíš, třeba to bude v pohodě. Může to být fakt jen ten spurt. Malá byla úplně příšerná. Furt mi řvala, že chce jíst a to i když už měla bříško jako balón :s: Za pár dní to přejde. Jen vydrž!

Ja nevim ja si nemyslim, ze mas malo mleka! Ja teda nevim kolik vam presne je ale asi kolem 2 mesicu ne? A to nektere miminka proste placou porad aspon ja sem to tak mela, prsa sem mela nalete jen tesne po porodu, pak vypadaly uplne prazdne!! Ale porad tam mleko bylo, protoze se casem tvori jen tolik mleka kolik mimco spotrebuje... Navic muzete mit rustovy spurtik ktery byva kolem 6 tydne a 3 mesice oba dva sme meli taky a ted nam jsou 4 mesice. Ze zacatku sem byla uplne zoufala porad rval a nekdy sem krmila i po pul hodine, nevedela sem co s nim, ale potom sem prisla i na to, ze ho boli brisko a ty kapicky baby calm pouzivam do ted, akorat uz ne v takovem mnozstvi. kolem 6-8 tydne se zacal uklidnovat. Taky sem chtela prikrmovat, ale zvladla sem to, horsi je to tedka posledni mesic bojujem a to uz opravdu mleko nemam, protoze mame nejake zdravotni problemy a z toho mam nervy na dranc a mlecka je min a min uz 2 tydny dokrmuju sunarem. :00: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka