Pepíček

10.02.2008

dnes jsme jely za josífkem uplně zbytečně. viděli jsme ho sotva půl minutky. celý den spinkal .chytnul ten blbej průjem a není mu dobře. Byl zas na kapačkách. Vypadal jak malý miminko jak tam spinkal. zítra ho čeká několik vyšetření,tak se snad něco dozvíme novýho. já jdu zítra do ryzykový poradny a mám strach,že mě tam nechaj,furt mi tvrdne tobřicho,. musím ještě vydržet doma. držte prosím josífkovi palce.

Ahoj Janičko, určitě držím Pepíčkovi palečky a tobě taky. Určitě to oba zvládnete. Posílám hodně síly a štěstíčka. :k: :k:

Ahojky Jani, moc držím palečky, věřím,že prožíváte hrozné nervy. Taky už mám jedno děťátko doma a neumím si představit,že by se nám stalo něco takového. Jinak ale vím,co to je. Před 3lety jsme měli v rodině taky velký nervák.... ségry holčička chytla meningokoka a měla meningitidu- zrovna ten druh, který je těžko léčitelný,prakticky na něj není lék. Holčičce tehdy bylo 7 měsíců.Taky absolvovala odběr toho mozkomíšního moku-velmi bolestivé,ségra chodila do nemocnice malou pořád kojit,Lucinka byla napojena na přístroje.... Všichni jsme byli na sesypání....ale chci ti říct,že to nakonec dobře dopadlo.Díky včasné diagnostice lékaře.První MUDr.na pohotovosti posílal ségru s malou domů,že je to jen chřipka.... Ale druhý je hnal rovnou do Thomayerovky. Ač doktoři byli hodně skeptičtí (první,co řekli ségře bylo,že jestli se malá dožije rána,tak můžou být rádi),tak Lucinka to přežila a dokonce bez následků,je úplně v pohodě,moc šikovná holčička,jsou jí 4 roky a je vývojově hodně napřed-ve srovnání s ostatními dětmi. V takových případech je mimo jiné asi důležitý i výběr nemocnice. Nevím,kde leží Pepíček, ale Lucce pomohli v Thomayerově nemocnici. Přeju hodně štěstí.

ahojky!!
Přečetla jsem si tvoje zápisky abych věděla co se stalo a můžu ti říct že být v tvé kůži nechtěla být ani omylem. Budu ti držet palečky at je vše v pořádku a pepíček je co nejdřív v pořádku. Ty bud mocinky silná malej tě potřebuje a mimísek v bříšku taky. Budu na tebe moc myslet at jsi zítra v pořádku a ať si tě tam nenechají a na malinkýho taky at je mu zítra už mnohem mnohem lépe. Přeji ti hodně moc sil

Moc na Pepíčka myslím a posílám energii :k: Drž se :w: Přeju, ať ti zítra dopadne dobře ta poradna. Bude zase líp :w: :k:

Jani já tě obdivuji, já bych to asi nezvládla mít dítě v nemocnici, dneska jsem s kámoškou řešila že bych měla poslat malou na vyšetření kvůli tomu monitoru, a ona že si ji tam nechají 3 dny na pozorování, já brečela už jen při té představě, že by tam chudinka byla sama. Držím Pepíkovi palečky :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Josífkovi drříme všichni všechny palečky!!!A tobě taky, drž se a zítra dej vedět co je "nového" a hlavně buď na sebe opatrná, prckové tě potřebují.Myslíme na vás :k: :h: :a:

Ja na maleho myslim porad opravdu.....moc drzim palecky.A oni vubec nevi co mu je??Verim,ze to zvladne a bude to vse v poradku.Kdyby cokoliv jak uz jsem ti psala me muzes psat ve dne v noci ju.Drz se.

třeba pani dr ukecáš, když slíbíš že budeš odpočívat..ono při tom stresu..zkus teply na bříško, to pomáhá..termafon nebo tak něco... :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka