4d ultrazvuk

25.02.2010

Ahojky maminky která jste byla na 4d ultrazvuku? V Brně na Veveří ? Kolik to tam stojí a do kolikátého týdne se musíte obědnat rozhodla jsem se jít pokud to není pozdě musíte mít nějaké doporučení ?

Ahojky beruško tak já jsem tam byla včera stálo nás to 1200Kč byli jsme tam asi půl hodinky dostali jsme video, barevnou fotografii a několik černobílých:))))je to nádhera dám sem pak fotky jak budu mít čas dělá se to myslím od 24 do 26tt. Objednávala jsem se teda měsíc dopředu už když jsem tam byla na ultrazvuku ve 21tt ale třeba to stačí i týden do předu to netuším ale pokud ti to vyjde tak běžte je to fakt nádhera:)))))))))))jo a konečně nám potvrdili 100%Emmičku!!!!!Jo a objednej se pokud to půjde přímo k panu doktorovi Vlašinovi je super:)

Ahoj ja byla ve 20tydnu v sanatoriu helios a byla jsem moc spokojena, obycejne doporucuji kolem toho 20tydne max 24tyden (coz uz mas na case) protoze je miminko nejlip videt, navic pocitej aspon s 14dnama na objednani, maji toho docela dost. Na veveri jsme pak byli ve 32tt si malou jen 3D vyfotit oblicejik a to uz doktorovi slo pekne blbe. Jinak pdoporuceni mit nemusis je to tvoje vule a taky si to nalezite zaplatis.

Ahoj, já jsem tam byla na konci 25.týdne, říkali mi, že ideální je to do toho 26.týdne. Objednala jsem se hned ve 20.týdnu, když jsem odcházela z velkého ultrazvuku. Stojí to 1200,- a dostaneš fotečky - já asi 6, záleží to asi na tom, jak se daří mimčo vyfotit a asi 15-ti minutové DVD. Nám se to hodně líbilo, mimčo bylo krásně vidět, takže z našeho pohledu to stálo za to:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka