bolest stydké kosti v 8.tt

27.02.2010

ahojky těhulky,

jsem v 8.tt a už asi tři dny mě střídavě tlačí stydká spona. Pociťuji také, že se mi napínají vazy. Nekrvácím, nic takového, jen ten tlak stydký kosti a bolesti v tříslech. Je to normální? Máte s tím někdo zkušenost? Předem moc děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:
kačenka1711

s tou stydkou kostí nevím-podle mě je to způsobený tím, že se pánevní oblast mnohem víc prokrvuje. někoho třeba bolí kostrč nebo SI skloubení- jako mě:). Každopádně bych to řekla na kontrole. Pokud napíše rehabilitaci, tak pamatuj, že hodně věcí nesmíš- reflexní masáž, magnet atd.. pokud nic nenapíše, tak bych začala chodit na cvičení pro těhulky a trenérku bych na to upozornila. Jinak třísla mě bolí asi od 3 měsíce, jak se zvětšuje děloha, tak se napínaj vazy a táhne to. ještě jsem navíc po operaci třís.kýly- o to hůř. tak ať je brzo lépe. pa

Myslím, že je to úplně normální a nechci tě strašit, ale ještě toho bude hoooooodně co bude bolet. Mě v těhu hodně zlobila kostrč. Každopádně, když o tom řekneš na kontrole :*8*: tak tím nic nezkazíš. Může ti třeba napsat rehabilitace. ;)

http://www.prckoviste.cz/saruska

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka