CS 1 :-((((( jak dlouho ještě?

27.02.2010

ahoj holky,
tak mám za sebou včerejší poradnu, naštěstí má moje doktorka monitor v ordinaci, takže ještě 36tt jsem u ní :-)
streptokok negativní ale kvasiny :-( musíme přeléčit chjo......naposledy jdu k ní 8.3. a pak už do porodky.
Moc mě nepotěšila, pořád mě strašila jak porodím dřív a já se na to už těšila a teď je to spíš......na porod to ještě dlouho nevypadá, prckovi se u vás moc líbí a daří :-)))) CS1 a to jsem byla od 20tt na magnézku :-))))
na druhou stranu si říkám aspoň stihnu ještě veleth všeprodítě v Brně a možná tam i něco pořídím :-)
jinak mi sestra i dr říkaly že mám véééélikýýýý pupíííík no aby ne :-) když se nám tak dobře daří, už si připadám jako chodící břicho.
Tak se děvenky držte, já doufám, že se z březňátek neposunu do dubínků to už bych fakt nedala ale kdo ví, co nám to špuntě ještě připraví za překvápko.

Ahoj, tak to je skvělý že nemáte streptokoka a kvasinky se přeléčí ;) Já se dovím výsledky až v úterý, tak jsem na to zvědavá, doufám, že to bude o.k. Jak je vidět, tak se u tebe prckovi moc líbí :) A s dubnem vůbec nestraš :n: , neboj, březen je dost dlouhej, to dáš :one:

No tak hlavně že toho koka nemáš :one: ..S dubínkama nestraš!!! To musíme v Březnu přece dát!!! Na ten veletrh bych chtěla jet taky, ale je to pro mě bohužel daleko :-( a přece jen v posledním měsíci těhu se štrachat na výlet dlouhý 200km se mi nechce :-(..

ahojky, kvasinky taky už léčím, je to ale otrava zrovna ted měsíc před porodem, ale aspon toho koka nemáš, to já se dozvím příště taky 8.3. :)
a jak to vypadá, tak ten veletrh v Brně taky ještě stihnu :) do 30.3. času dost a Jiříkovi se podle všeho u mamči v bazénku líbí :) takže možná taky budem dubínci nakonec... se uvidí,že :)

tak super,že nemáte toho streptokoka alespoň. :) Mě doktorka strašila porodem už od 32 týdne(CS5-též jsem brala magnézko a měla jsem klidovej režim) a straším tu do teď. :) Termín mám už v pondělí - 1.3 ;) -dnes v 6 ráno jsem měla nějaké bolesti - už jsem myslela,že je to ONO a prd a tři oříšky. :s: Tak ať se těch kvasinek brzy zbavíš,ju. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky