Další březnátková princezna je na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.02.2010

Ahojte holky tak ranko jsem mela na mobilu zpravicku.Kacenka nam uz porodila Krystinku 46cm a 2700g:qu: :qu: :qu: :qu: :h: :h: ,rodila cisarem mala byla celou dobu KP a meli cisare naplanovaneho na9.3 a mala se dneska rano rozhodla ,ze uz cekat nebude,obe jsou v poradku .Tak prevelika gratulace :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

Taky sepridavam k velike gratulaci :-) To je super dalsi baba na svete. Ja uz jen 6 dnu a snad budeme taky o jednu navic :-)
Prejeme holkam hodne stesti a zdravicka. A at jsou brzy doma.

Velká gratulace k holcicce :qu: :°*°: Druha breznatkova slecna na svete, to je parada :qu: Moc ji od nas pozdravuj a ze prejeme hodne zdravi a stesti :qu: :a:

To je krásná zprávička dne ... moc GRATULUJI Kacence ke dcerušce Krystínce!!! :°*°: :\x: Přeji ať je to zdravé a spokojené miminko!!! :k:

velká gratulace!! :one: :°O°: !za chvíly budem všechny březňačky rodit-tak dofám že brzo!!!už začínám být nedočkavá :|P:

Tak to moc gratulujeme :qu: Holčičky za chvíli vyrovnají skóre s klukama :qu: Přejeme jim hodně zdravíčka :girl:

A která Kačenka? Prosím uvádějte přezdívky...spoustu holek jménem neznám, jen pod přezdívkou!!!
Ale jinak samozřejmě gratuluju k holčičce :girl: :one:

In reply to by ZelaZuzu

Jojo Kacenka je Kacenka a logo zelva vyridila jsem ji gratulace a uz jsem koukala na fota malicke je na facebooku pod radim rucki-je krasna a sladka a holky ja uz se taky tak tesim mejte se vsechny krasne ja jsem akorat po obede a jdu zalehnout :s:

In reply to by Slunko

Joooo Kačenkaa - obrázek želvičky!! Tak to vím!!! Tak to je super!! Měla jítna vyvolání a :girl: si pospíšila sama na svět!! Hurááá!!! Gratulujůůů!! Sluní je nás tu tolik a tolik holčin dorazilo až hodně pozdě, že v tom mám nějak guláš!!! Pamatuju si holt nejvíc nás, co tu strašíme od začátku cca od Srpna :-)...No až někdo napíše Sluní má Petříka, tak to budu na 100% vědět, o koho se jedná :one: .

In reply to by ZelaZuzu

Já se taky ztrácím, poznám některé jen podl nicku a některé jen podle obrázku a některé si ještě nepamatuju. Ted když vidím ten seznam (plánovaných asi 78 březňátek), tak se ani nedivím :)))).
Máš pravdu Zuzu, my co jsme tu od začátku, tak už o sobě víme a zažily jsme se a to mě moc těší, že si mě a Peťulku pamatuješ :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky