Nepatri to sem,ale chci se zeptat.Jaky pouzivate tablety do mycky?

26.02.2010

Diky za nazory a odpovedi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoja,
tak já používám z Lídlu W5a jsem spokojená. Mám myčku jen chvíli, ale mamka používá přípravky z lídlu už dlouho a nkdy nebyl problém. Jen myslim, že nemají ten čistič. Ten bych ted taky potřebovala. Tak papa.

In reply to by Kirsche

Ten obsahuje vse,ze uz nic nemusis davat,ale my mame mycku taky kratce od listopadu a tu sul jsme museli dat,protoze nam porad svitila kontrolka,ze mame dat sul.Ale ta stoji 100,- 2kg a je pry tak na rok :)

Já to střídám, jak značky, tak i formu...prášek, gel i tablety (calgonit, jar, z dm jsou fajn, somat mi hrozně smrdí, nevím proč) ale nejvíc asi používám ty gelové přípravky, jinak na čištění myčky se mi osvědčil jedině calgonit...:-)

In reply to by Kirsche

tak u nás jede myčka ob den a čistím myčku, tak jednou za 4 měsíce. Používám čistič od Somatu nebo Calgonit. A teď jsem zkoušela čistič co vyrábí Whirlpool Wpro a je taky hodně dobrej :-) Pa

In reply to by Kirsche

No, bude záležet, jak často bude v provozu...já mám dvě děti, takže myčka jede každý den a nechávám ji projet tím čistícím přípravkem tak jednou za 8-12týdnů...to když vidím, že už začíná být jetá...jinak, sůl do myčky patří v každém případě, vůně záleží na tobě, ale doporučuji, jo a my když myčku kupovali, tak nám bylo řečeno, že raději máme prostředky střídat a nepoužívat pořád např.prášek či tablety...

In reply to by Kirsche

Sůl...je to speciální hrubozrná sůl do myček, změkčuje vodu, ta se tam dávat musí...dává se u většiny myček dospodu, je tam takové víčko, odšroubuje se a sůl se tam nasype...po určité době fungování myčky mi začne blikat kontrolka, že mi dochází sůl, tak ji dodám, u mě to je většinou po tak asi 50ti mytích, my moc tvrdou vodu nemáme...jinak jak psaly holky, ta vůně je takové malé umělohmotné nic, které se zavěsí na horní koš...Tak ať myčka super slouží!!!!! :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

na rucni myti protoze pro myckui jedem zitra,ale prosimte kolik ten jar stoji? a kolik je tam tablet? Jar je taky dobry

In reply to by Kirsche

Somat je lepší než Jar a přitom cenově skoro stejné. Já to dělám takhle: Somat kupuji když je v akci aby mě nevyšel zbytečně draho a také kupuji tablety v Lídlu. Když mám v myčce nádobí míň špinavé použiju tabletu s Lídlu a když je nádobí mastné - pekáče, pánve od oleje atd. použiju Somat. Nezapomeň na sůl. :a:

In reply to by Dorotka-Paja

calgonit 28 tablet za 199 :) Mi jsme zkusily koupit s lidlu w5 40ks za 99 kc tak uvidime.Diky :a: Jo a jinak ten somat si znami taky chvali tak uvidime..Kolik somat stoji?

In reply to by Kirsche

já jsem kupovala tablety Somat 100ks za 250,-, byla to akce v Tescu :-) Jsou to obyč tablety, žádné 5v1 nebo taak nějak. A když dáváš do myčky sůl i leštidlo tak nepotřebuješ žádné speciální :-)

In reply to by Kirsche

je věšinou plastové kolečko a zavěsíš ho na horní koš. Kupuju vůni od Tesca, je levná a vydrží stejně jako ostatní :-) Jo a sůl a leštidlo je lepší dát do myčky ikdyž máš tablety se vším, protože pak se ti nestane, že budeš mít fleky na sklenicích... Já sůl doplňuji asi jednou za půl roku a leštidlo asi jednou za 4 měsíce. Sůl doplňuješ podle toho jak máš tvrdou vodu a pokud máš kontrolku na sůl a leštidlo, tak až svítí tak doplníš. :-)

Já jsem teď vyzkoušela z DM ty jejich Denk Mit, 40 ks za 104 Kč a jsou lepší než ty, co jsem používala předtím (Calgonit). Chválila si je kamarádka a teď si je chválím i já... a kupuju taky od DM vůni do myčky a nejlepší a nejčichatelnější je citronová - pomerančová nebo limetková děsně agresivně smrdí, no prostě mě se moc nelíbí, ale ta citronová je fajn...

In reply to by Blue Jane

praveze jedem kupopvat mycku zitra a tak se ptam.Znami nam doporucil Somat a nebo s Lidlu.Zkusila jsem dnes koupit ty lidlacke a uvidime...Je to 3v1 ta tableta a maji 40ks za 99kc.Jo a ta vune se tam taky dava? Prosimte a kdyz pouzivas ty tablety,davas k tomu jeste navic sul a lestidlo?

In reply to by Kirsche

Ne, tableta obsahuje sůl i leštidlo, dávají se buď jen tablety nebo zvlášť sůl a leštidlo, pro mě jsou jednodušší dávat tam tablety, abych nemusela hlídat kontrolky, co mi dochází... a ta vůně je takový umělohmotný oválek s náplní, ta se tam jen zavěsí, aby ti myčka nesmrděla, když tam máš špinavé nádobí... prostě když ji otevřeš, tak to zavoní... nutné to není, ale mě se to líbí...
Tablety z Lidlu jsem ještě nezkoušela, do Lidlu nějak nakupovat nechodím... ale ty z DM jsou dobré...

Já s tabletama nejsem spokojená a to s somat, jar ..a kupuju prášek W5+ leštidlo + sůl..a všechno mi to umyje...až na výjimky...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka