Holky mám dotázek trochu mimo těhu,ale snad neva

10.02.2008

Chtěla jsem se optat vypadá to,že nám odchází autíčko a potřebujeme si vzít půjčku na zanovní cca 100000.Co myslíte máet nějaká nějakou zkušenost která banka je třeba v tomhle nejlepší a nebo je třeba lepší si koupit auto např.v AAA a vzít si ten uvěr přímo od nich?Děkuju za odpovědi já jenzda nemá někdo zkušenost.

Ahojky,hlavni je si zjistit o kolik zaplatite navic....jest mensi uroky budou na leasing nebo v bance.Muj manzilek mysli,ze je lepsi uver.Tak to pozjistujte.Jo a AAA jsou nejvetsi smejdi pres bych to nekupovala..to je lepsi Auto ESA.od nich jsme meli auticko

Ahojky,,,nebrala bych AAA, ani lesing a ani úč. úvěr.nej je bezúčelový a u KB, taky si ted bereme..je tu možnost splacení ihned a kdykoliv bez navýšení částky o úroky...

My s manželem jsme si brali půjčku ped týdnem. Taky 100tis. Brali jsme auto a něco do bytu. Záleží jestli to chceš jen na auto, tak to je asi lepší uvěr z autobazaru.Ale přeplatíš a jsou tam vysoký splátky. Jinak jsme si to brali z České spořitelny. Určitě bankovní, neberte nějaké homekredity a Porvidenty, to je hrůza. Ono se to v těch bankách tolik neliší,jedna banka nabídne zadarmo vedení uctu, jiná zase menší RPSN, ale nakonec to vyjde nastejno. V České jsme tedy brali 100tis a nemuseli jsme tam mít účet, vzali jsme si to na 7 let po 1770/měs, kde přeplatíš stejně, jako u té na 6 let, ale s tím, že pokud máš našetřený peníze, tak je lepší to tam vložit a splatíš to dřív, takže tolik nepřeplatíš. Máme to vypočtený na 166tis. Ale to může být i méně, pokud něco našetříme. Ale do jiné banky bych nešla. Mám s tím zkušennosti z rodiny a vím, že s Českou, pokud se něco dělo, tak s ní jedině byla řeč a měli porozumění.

In reply to by MATYG

JJ moc děkuji do nebankovní bych určitě nešla to jsem proti tomu uplně zapřísáhlá.no manžel ted říkal,že by chtěl na auto a aby ještě něco zbylo do forotky kdyby něco náhodou.A u spořky nám právě ted jedna půjčka skončila tak to je moc dobře.

In reply to by miky

Takže máte zkušennosti se spořkou, to je fajn. Sháněli jsme to auto asi 14 dní. A doporučuji, dívat se na soukromé inzeráty na netu. Všechny bazary nejsou dobré a člověk nikdy neví. To AAA spolehlivé možná je, ale taky za to zaplatíš. My jsme pořídili u soukromníka a je super. Nejlepší je vzít si někoho, kdo tomu rozumí a poznáš to i na jednání a na důvodu, proč se ho zbavují. My jsme to s tím chlápkem hned ten den vyřídili, přepsali, technickou a tak a to byla jistota.Přeju hodně štěstí

In reply to by MATYG

Moc děkuji za tip manžel tomu rozumí je vyučený automechanik.Ale chceme české auto ne zahraniční tak snad narazíme na nějaké solidní kdyby něco.My máme fatana tři roky jsme třetí majitel ale je 2xbourané a zpravované a je v poho akorát dneska jsem si všimla,že je zadní kolo vykřivené tak asu rubla naprava či co to musí ještě manžel zjistit.Jo a prosímtě nemáš náhodou nějaké adreska kde jste kukaly na ty autíčka?

In reply to by miky

koukala jsem na sbazar, www.bazos.cz, www.avizo.cz.je jich spousta, hlavně sledovat pravidelně. kupovali jsme opel corsa, skvěli, levný, krásný, spolehlivý a vůbec nežere. Taky jsme měli rachotinu, tak jsem řekla, že kdyý bude mrně, musíme mít spolehlivý auto. a jestě k tomu jsme si koulili kus linky, velkou lednici, pračku a poplatili vsechny ucty. paráda.

ahojky nebo si můžeš vzít u ČS spořitelny 100 000 a nemusíš říkat na co to je..taky výhodne..my ji taky ted máme a přítel platí tuším 2500 na 5 let

In reply to by miky

Dneska ti tohle prověření udělá skoro každej bazar věř mi a ikdyž si vybereš auto od soukromé osoby tak můžeš zajet do bazaru jen sepsat tu půjčku na auto a hlavně v té splátce už máš povinné ručení a havarijko a výjde tě to levnějc než kdyby sis ho dělala pozdějc zvlášť. Jo a u těch áček bych si prohlídla pravý zrcátko u spolujezce, občas za ním bývali náhradní klíčky od vašeho auta aby zloděj nemusel ničit zámek...to byla aféra v aaa.

Miky já jsem měla úvěr na autí od GE Money bank, je to úvěr přímo na auto- jakoby leasing, ale auto je psaný na tebe a né na leasingovou společnost a dá se to zařídít přímo v bazarech na to je člověk který ty smlouvy dělá a v pohodě, brala jsem si tenkrát 110 tis. a bylo to hned vyřízený!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka