žlutý výtok v v těhotenství

26.02.2010

Ahojky holky, potřebovala bych se s vámi o němčem poradit. Od začátku těhu mě trápí výtok. Někdy je normálně bílí a někdy naopak žlutý. Je to normální mít v těhu žlutý výtok? Výtok mě nijak extra netrápí, nesvědí ani nepálí a ani nijak extra nesmrdí, ale uplně bez zápachu taky není. Nevím si rady. Máte s tím některá zkušenost? K dr. mám jít až 11. března což je příští čtvrtek. Myslíte, že to stačí nebo si tam mám zajít už dřív? Nejdřív se tam dostanu v pondělí tak co myslíte? Asi to nevydržím a dojdu tam už v pondělí, ale potřebuju se trochu uklidnit na víkend. Poraďte prosím Díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, bohužel je výrazný výtok v těhotenství normální, končím 32.tt "trpím" uplně od začátku, dokonce mám pocit, že teď poslední týdny je toho snad ještě víc. Skoro celé těhotenství používám intimku.

Taky jsem to měla celé těhu. Někdy byl čirý někdy do žluta, jindy byl víc silný a pak zase míň. Celé těhu jsem musela mít malou vložku, to už je lepší menstruace jednou za měsíc než tohle. Nezbývá než vydržet.

Pokud je tě ten výtok neobtěžuje tak je naprosto normální. budeš se s ním potýkat celý těhu proto je lepší nosit slipové vložky. je to způsobený tím, že máš víc krve a tekutin v těle a všechno se ti víc prokrvuje a rychlejš a výkonějš pracuje. okud neni nahnědlí a opravdu neobtěžuje tak je to opravdu normální :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka