UTZ, nemocnice, 7 dní strach....................

26.02.2010

Moje milé snažilky, těhulky i maminky. Tak mám za sebou týden na který dlouho nezapomenu a hlavně jsem byla odříznutá bez internetu a nemohla jsem napsat Vám berušky a tak moc jste mi chyběly , když mi bylo ouvej :\\: :$$: :$$: Přesně před týdnem jsem si vesele s radostí vyrazila k doktorovi na UTZ a on mi řekl, že HCG roste dobře , ale po ultrazvuka m i řekl, že se mu velikost mimi nezdá a poslal mě do nemocnice na podrobnější prohlídku. Tam zjistili, že jsou v děloze 2 miminka, jedno ale bylo zaniklé v 5 týdnu a druhé se drželo. Nechali si mě tam ležet celý týden, v pátek , neděli, úterý mi brali krev. do úterý HCG rostlo a vypadalo to nadějně ,ale ve čtrtek se vývoj i druhého mimíska zastavil. Teď jsem 24 hodin po revizy, neštastná ,smutní a ubulená. Manžel si mne přivezl domů, kde mám ležet v klidu do pondělí a pak na kontrolu. Pořád tomu nemůžu uvěřit, testy sílily, měla jsem všechny těhu příznaky a cítila jsem se tak dobře a šťastná a pak tohle. Tak to jen na vysvětlenou pro věechny berušky, které jste mne tak moc podporovaly. Nevím, jestli mezi Vás mám chodit nebo ne, je mi z toho do breku, ale na druhou stranu mi moc chybíte. No uvidím, budu nakukovat podle toho jak se budu cítit, tak pápá Vaše Daisii :r:

no teda daisinko!!!! :n: :$$: to snad neni mozny,co tady dneska po dvou dnech vse ctu mi jde mraz po zadech :^O^: drz se kocicko moje, musi to vyjit znovu a vse v poradku!!!budu na tebe moc myslet... :k:

Daisinko moc moc mě to mrzí přeju ti ať ta obrovská bolest se zmírní co nejdřív a ty můžeš být opět šťastná s mimi v bříšku drž se broučku.EVIK

to je mi moc líto :(. Sakra, co se to děje, dneska je vás tu víc, co si teď prožily to samé :(. Daisinko, buď silná, ono se určitě brzo zadaří znova a tentokrát na celých 9 měsíců :k:

Daisiinko, to je mi tak líto. Vím, jak ti je. Sama jsem to prožila v 7. týdnu :-( Prostě to je příroda a taky jsem se pátrala po vysvětlení, kterého jsem se nedostala. Dr. mi jen říkala, že se prostě sešlo špatné vajíčko nebo špatná spermie a mimi by bylo hodně postižené. Držím palečky, ať ti nadcházející jarní, teplé a slunečné počasí vrátí sílu a brzy ať se zas můžete snažílkovat!!! :h: :k:

ahojky vím že je to pro tebe asi teď težké..ale máš už jednu krásnou zdravou holčičku...já si taky prožila v nemocnici kuli krvácení svy ale mimi je naštěstí vpořádku tak jen doufám že to zvládnem..tak se hlavně drž a třeba se tady zase potkáme...

Daisinko ty jsi mě rozbrečela.Je mi to strašně líto vůbec nevím co ti na to mám říct.Neexistuje žádná rada bude to jen chtít hodně času.Myslím na tebe a držím palce ať to ustojíte.

Daisinko , to je mi moc líto . Koukám, že jste 3 , co tu dneska hlásí zamlklé těhu . Je mi z toho do breku . :r: To si nezasloužíte . A neboj , bude líp ! Musíme v to všechny věřit. Držím palečky , aby se vám co nejdřív znovu zadařilo a vše bylo v pořádku. :a:

Nesmutni beruško,bude zase líp,tohle se mi už stalo taky v 8 tt jsem měla zamlklé těhu nebylo to prostě v pořádku a tak to příroda zařídila podle sebe.Na jednu stranu si říkám,že než aby bylo miminko nějak postižené tak je dobře,že to šlo pryč,ale tenkrát mi bylo taky hrozně.........Bude jiné mimčo uvidíš!!!!!!!!!!Hlavně že vám to jde,že jsi otěhotněla,jsou tady i holky,které nemohou otěhotnět vůbec a nevědí zatím z proč.Tenkrát se mi to stalo taky v únoru tento měsíc je nějakej na h...o pro těhotenství.Počkej na jaro a uvidíš!!!!!! :a:

In reply to by Mimčo

:\/: Už se mi to stalo podruhé, poprvé zaniklé v 12tt ( 1. těhu rok 1999), pak (2. těhu rok 2000) v pořádku ( mám 9 letou dcerku) a teď revize ( 3.těhu , teď v 7tt. opět zaniklé, navíc 2 fazolky). Snad mi jaro dá sílu jít znovu do boje :\/:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka