píchavá bolest kyčle

26.02.2010

Kyčel (jedna půlka)už mě pobolívá tak 14 dní,ale od včera dost píchavá bolest přes celou noc,ráno sem málem nedopajdala na wc a brečela bolestí,kam s tím,co s tím?vydržet?dá mi na to někdo vůbec něco? :§) jsem 28 tt,předtím problémy s kyčlema nebyly, sem teda silná a dost sem přibrala,asi sem přetížila kosti.. :00: au au poradí někdo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

chudinko maminko přesně vím jak ti je, každou noc mi bolí kyčle, budí mě to, tak v noci chodím, cvičím, houpu se, dělám turecký sed, snažím se to rozcvičit, je to v noci nepříjemné, ale kolkrát jsem otupělá spánkem tak se to někdy podaří i zaspat, jak furt ležíme jen naboku na té kyčly bolí to o to víc, taky si stěžuju kamrádkám, ž emi neupozornily jak to roztahování kyčlí bolí. vydrž mamko bude líp;-)

pro moonaa:
Ahoj...hm, konzumuješ hodně mléčných výrobků..to je právě špatně:-)...v těchto výrobcích je totiž tzv. anorganický vápník,(který je mimo jiné i např v pečivu atd)který se pak usazuje v kloubech a chrupavkách a dělá tam obrovskou škodu...ty potřebuješ ten správný vápník -organický:-)...ten je v ovoci a zelenině,maku atd...google ti pomůže:-)na mléko už od 2 let nemáme štěpící enzymy ,takže jediné co ti tyto mléčné výrobky ve skutečnosti přinášejí je chut':-)...taky budeš mít hodně kyseliny močové,pokud konzumuješ častěji maso,usazuje se v těle kyselina močová jejíž krystalky poškozují časem právě kyčelní chrupavky a klouby..výsledek je předčasná artroza:-)..chtělo by to se více zajímat o čínskou a celostní medicínu..taky kyčle souvisí s oslabením dráhy žlučníku..takže žlučníková a jaterní dieta by byla krajně vhodná:-)¨..co doporučuju...ráno každý den nalačno vypít sklenici teplé vody s 2 lžičkami medu a 1 lžičkou mleté skořice...rozmíchat a vypít teplé...to samé večer...takto se zbavíte bolestí kyčlí po pravidelném užívání ..navíc si tím vyčistíte ledviny:-)k tomu pít až 2 litry vody aby očistný proces mohl fungovat:-)

...stačí použít trochu selský rozum a ptát se sami sebe proč máme problémy s klouby a to nejen v těhotenství...proč je tolik artroz už v mladém věku okolo 30let ,jestli je to normální a co děláme nebo jsme dosud dělali špatně :)

Ahoj holky jsem tu nová,ale mám podobný problém s kterým nevím co dělat. :( Chytli mě veliké bolesti v pravém boku(v kříži) vystřeluje to do zadku,stehna,lýtka až do konečky prstů u nohy,nemůžu se ani chvílemi postavit na nohy.Sedění mi dělá hrozný problémy a ležení ani nemluvím. :r: Takže noc je fakt výborná.Jsem ve 27 +3t.t.Byla jsem v nemocnici,neví jestli to jsou plotýnky nebo jen něco skříplého,nemůžou mi udělat žádné vyšetření,aby neporušili plod.Mám mít klid a suché teplo,a dostala jsem panadol.Nepomáhá! :n: Tak chci zítra naběhnout k mému doktoru na gynekologii :*8*: co dál.Protože představa to vydržet ještě 3 měsíce je hrozná.

In reply to by Janýska 1

madla:ahoj to jsme tedy na tom podobně,mě to naštěstí včera polevilo ale dnes se to znova ozývá :jawdrop: taky mě děsí představa tokto fungovat ještě 3 měsíce,ale nedá se asi nic dělat,z odpovědí holek vidím že je to dost časté a v podstatě na to nic :n: u prvního syna mi bylo líp než normálně,ted stále něco pobolívá a já ztěží v ten pátek dobelhala na wc.Koukám že máš holčičku(já 4-letého uličníka),tak s tím klidem to moc nehrozí,že!Tak sem zvědavá co ti na to na gyndě zítra řeknou(napiš!)sem taky 28 tt,do poradny jdu 8.3.Právě já ani nevěděla kam s tím,asi by to chtělo ortopedii,ale tam stejně dělají prvotně rentgen což nemůžem..ahoj hezký večer!

Ahojky já to v těhu taky měla a to jsem hubeňour takže váhou to asi nebude. Spíš jak se roztahují kyčle. Být tebou tak určo běžím k Dr. Já šla tenkrát normálně na gyndu. Ten mě poslal na rehabilitace. tam už se mnou sice moc dělat nemohly (kvůli pokročilému těhu) ale i to málo co mohly udělali a pomohlo to aspoň trochu. chce to hodně odpočívat. Jinak jednou tady o tomhle psala jedna těhulka a druhý den s tím skončila v nemocnici... :a:

Ahoj holky, myslim, ze tou vahou to muze byt i nemusi..me pichalo v leve (nekdy v obou) a to jsem jeste ani nebyla tehu. ted jsem 4 mesice po porodu, vazim 50kg a stejne me to poboliva..ale pak to zase odezni, jim hodne mléč. výrobků (možná mi to pomohlo i na zuby - 2 roky jsem nebyla u zubáka a v těhu jsem tam šla v 9m a ani jeden kaz...huráá). kdyz me to zacne bolet, tak si lehnu na postel nebo na zem, lehnu si na bok a davam si koleno k brade...pomalu si protahuji nohy a vetsinou mi to pomuze..prijde mi, že tam mám vždy nejak skriply nerv a proto me to boli. jinak moje mama váží ještě míň než já a taky na to trpí...tak vazne nevim...ale cim vic se hybu, tim min me to potkava! drzim pesti!

In reply to by moonaa

No já si taky myslím, že prvotně to není chyba váhy - to člověk asi má opotřebovanou tu kyčel?Počátky artrozy?? (Stáří prý začíná ve 27 letech :) a pak se k tomu ta ńadváha může přidat jako další zátěž...Ale je fakt, že když se hýbu přes den, tak to tak nebolí, klidový stav je horší. Jenže v těhotenství se hodně hýbat dá práci, zvlášť ve druhé půlce, že...Někdy mám coé dělat obyčejně kráčet...:)Zdravím a ať nás to moc nebolí...

hmm já si myslím, že to je bohužel asi tou velkou váhou, jak píšeš. Je to náhlá změna pro tělo a musí si s tím poradit. Na bolest nic nemůžeš. Asi nezbývá než to vydžet a zkusit už moc nenabrat. upravit jídelníček - nemyslím samozřejmě dietu, ale pestrou stravu, vynechat sladké a tučné.... držím palce.

Ahoj, zrovna nedávno jsem na tohle téma tady psala, plno dalších hoĺek psalo, že to má podobně...Já radu nemám kromě jednoho tipu - sama se chci zeptat v lékárně, zda těhule můžou užívat nějaký ten kolagen na klouby, nebo tu trojkombinaci s chondroitinem...Myslím, že vápníkem to nebude, aspoň ne v mém případě, neb jsem od nedávna dostala strašný chutě na bílý jogurty, tak se jima cpu denně několik kelímků plus různé tvarohy a kakaa...No při další návštěvě na ganydě se zeptám, ale zkusi si tu lékárnu taky. Markéta P.S. Shodou náhod zrovna noc na dnešek byla šílená, mě píchá bohužel na obou stranách, takže jsem nevěděla, jak mám ležet...Je to peklo. :(

In reply to by Mar_kytka

madla:takže holt asi vydržet,co..no já ted volala obvodačce(ale nebere mi tel.)chtěla sem právě jen radu co mohu na bolest ale to splní učel i ta lékárna snad.Do poradny mám jít 8.3.ale asi tedy zajdu o týden dřív v pondělí pokud to přes víkend neustoupí.Četla sem tu od někoho,že chodila na injekce,ale právě nevím kam s tím.Taky se cpu jogurtama a piju i dost mlíka,u mě spíš to bude tou váhou :pig: tak díky za odpoved,lituju tě že tě bolí obě strany :$$: dnešní noc taky asi tím deštivým počasím,ahoj hezký víkend. :qu: malinko to polevilo!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka