Zase to kojení???

24.02.2010

Ahojky ;) zas nějak moc přemýšlím o kojení?? Malýmu 2.3 budou 3 měsíce a od začátku ho plně kojím...musím se přiznat, že párkrát dostal flašku, kvůli mojí laktační krizi :( Ale zase je všechno ok :C]]: Přez den kojím 5-6krát..ale v noci už 14 dní jenom 1krát :#o: Poslední dávku si vypije tak kolem 22 hod...a pak spinká až do 4 do rána :jawdrop: Já sem sice ráda, že se vyspím...ale zase vím, že kojení v noci je pro malýho dobrý. Určitě začnu nařizovat budíka, a budu ho v noci budit... :8_/:
Taky v poslední době...pomalu každý třetí den mám prsa uplně vyždímaná :( Každý den si dělám polívky, piju Caro...kolikrát, když malej spí...tak odstříkávám. A pak zas ten 3 den mám tak nalítý prsa, že bych nakojila celou Afriku...myslíte, že to je tím, že už nekojím v noci tak často?? Předtím sem kojla 3krát za noc.

ahojky, ono po 3. měsíci by už prsa měla být natolik "vytrénovaná", že už odstříkávat kvůli stimulaci v noci nemusíš, protože hormony laktaci řídí právě do těch 2-3 měsíců - pak už je to jen ten systém poptávka-nabídka...
- kolem toho 3. měsíce prochází všechny děti růstovým spurtem, tak až bude za vámi, myslím, že můžeš s klidným svědomím odstříkávání v noci vynechat :)
- tak hodně úspěchů v kojení

In reply to by Kytiii

Díky za odpověd :one:
Ale nemusím se bát, že bych ztrácela mlíko, když mám poslední dobou prsa pomalu každý 3 den !vyždímaná"?? Já mám totiž takový menší 1-2 prsa...a právě, když je nemám nalítý...tak to vypadá jako, kdybych tam nic neměla :n: :?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já sem už taky o tom kolirát přemejšlela...protože když pil z tý flašky, tak pak byl tak spokojenej :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zatím díky bohu prospívá..je to kus chlapa :) :cc): abych pravdu přiznala, tak se mi do toho stávání taky moc nechce...protže se ke večeru totálně utahaná, a těšim se do postele...ale zase chci kojit...tak musím něco obětovat no :O pro sváho kloučka všechno :h: snad mi to v budoucnosti nějak oplatí :///:
No jinak já nevím, jak Vám pomoc..aby si se rozkojila :( Zkus napsat Kitiii...mě zatim její rady pomohly ;) Každopádně hodně přikládat, i kdyyž budeš Mišákovi dávat flašku...ať už jenom na dokrm :) Určitě to zvládnete :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Klobočky sou taky varianta :one: a večer ti řve hlady jo?? Mě to malej taky jeden čas dělal...pak sem přišla na to, že rád usína s cicnou v puse :s: Já bych asi na noc dávala flašku :$}: apsoň se i vyspíš, a malej nabude plakat :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je možný,že ztrácíš mlíčko...protože vlastně ty psra nejsou nijak stimulovaný k tomu , aby něco teklo, když je Mišák jenom žužlá :)
Taky u nás propagujou breastfeeding jak jen můžou :#o: Vzpomínám si ještě, když sem byla v porodnici, tak se malej neuměl moc přisát...spíš já ho špatně přikládala :s: no a za tu dobu co sem tam byla (2 dny) se u mě vystřídalo tolik laktáčních poradkyň, že sem to až nechápala :#o: Pak , když sem měla appoitment u jedný z nich...tak sem se u ní pořádně zahřála. Já v 6nedělí trochu šílela, takže sem byla na nervy z toho, že uvidí jak neumím ještě kojit, že malej málo vypije...no konec :00: Pak za mnou přišla i jednou domů, a prej už to umíme, že nám přeje hodně štěstí...a strašně mi chválila podlahu :#o: Jinak jak se to snažej i dál propagovat...sunary a příkrmy sou tady šíleně drahý, všelikajý speciální...a na zadní straně je obrázek kojící matky s miminkem, a textem...Breastfeeding is the child the best choice :$}:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Je to nespravedlivý...přitom kojení je stršně jednouduchý a zároveň těžká věda :#o:
Jinak naši do Kanady emigrovali v 97...mě bylo 8 let. Stejně tak i přítelovi rodiče. Takže já v klidu chodila do školy...pak sem 2 roky zpátky poznala jeho a šup...máme Martínka. Jinak přítel dělá zednický práce, hlavně dlažby a obklady :)
A jak je v Anglii?? V Plymounthu mám tetu...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo..sem mladá mamina :) A děkuju...to bude asi tím, že i když sem chodila do kanadský šokly...tak sme měli českou učitelku, která přišla stejným roce jako já :s: Jinak ze mě je kadeřnice...jenom mi ještě chybí jedna zkoučka, abych mohla stříhat v salonech. Počítám, že tak za 2 měsíce si jí půjdu udělat :one:
No a matešská je tady 2 roky...a pak si jí můžeš prodloužit, pokud máš třeba závažnejší důvod...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Joo, mě stříhání baví :one: Tady sou taky drahý..soukromý. Ale pak sou tady i jakoby "státní", kde je rovnou pak i škola a ty sou zadarmo :) Pokud se chytnu do práce tak malýho zkusim dát do "státní" školky, když se mu tam bude líbit...tak tam zůstane. Jinak bych ho dala mamče, ale ta ještě pracuje. Jinak sme se učili normálně v angličtině všechno, ale protože uměla i česky...tak sem tam něco česky :one: Si pamatuju, že mi dávala domů diktáty :s: No a mluvím už s anglickým přízvukem...tak sem tady 13 rok ;) spíš mluvim dovně česky :s:
A jak tobě se líbí v UK??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kanada je hezká země :one: za to lidi...nic moc :n: Kanada je emigrační země, takže se tady najde plno národů...mexičani sou hnusný, to samý černosši...sicemi jako nevaděj, ale ty vadíš jim :#o: Healtcare je tady fakt na hlavu kort emergency :jawdrop: Prostě si musíš počkat...Jnak my když sme sem přijeli tak sme dostali jakisi startovný..to bylo pár stovek...ted nevim jak se to pohybuje. Je pravda, že ted jak je ta krize, tak se plno věcí zdražilo, dřív bylo všechno za cent.. :s: A když ztratíš práci, tak jseš a nahlásíš se na sociálku a nebo pracák...což je výhodnější :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak cernosi a mexicani maj svy ksefty...tak asi proto :s: Jinak pravy kanadani sou pratelsky :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka