Vecerni monitor - zase jsme za exoty :-D

25.02.2010

:s: :s: Ta nase bobule si z nas dela normalne prcu a to se jeste ani nevylihla :||): Fakt nechci vedet co to bude za podesa az se dostane do puberty :s: Celu dobu co jsme jeli do nemocnice na kontrolni monitor tak sebou sila, skytala si a buhvi co jeste tam vyvadela :c: dosedneme na pasy a nic spala...spala...a spala. Sestricka do ni stouchala ja do ni pichala a nic :00: tak rikala PA ze tedy umi pekne trucovat baba jedna :s: tak jsme si tam sedeli 20minut ona si premyslela o nesmrtelnosti brouka a uz nas strasili ze si to rano dame znovu :///: nakonec prisla nejaka uhekana maminka s bolestmi, tak ji chuderu posadili k nam (na to jaky mela bolesti tak na monitorech mela mensi kopecky nez my - takze si to asi taky pekne vyzirala ://: :00: ) a az jsme se spolu zacali bavit tak se teprve Klarus probrala - no to vite zenska, tak asi aby ji neco neuteklo :///: Takze jsme tam prosedeli 45minut :dance: Nejak jsme se z te euforie s manzou neudrzeli :///: a uz to bylo :*O*: - jako hodinky do dvou hodin bolesti ze zacatku nepravidelne a sli kraaaaaasne do zad :sick: a kolem pulnoci po 6ti minutach - ja jich hodne prospala :jawdrop: :jawdrop: rikal manza ze jsem akorat ze spani zasycela stahla se do klubka a spala dal - ze by se nam podarilo ten porod prospat :s: :s: no jenze pak jsem usla hooodne tvrde a bylo po bolestech...nu coz rikam si i kdyz Klarus do uterka nevysoupeme ven, tak hlavne aby ty bolesti k necemu byli a aspon jsem se vic otevrela nebo cokoli aby to bylo rychlejsi :one: :one:
....a mimochodem, muzu rict ze mam na :|-|: vetsi chut nez kdy jindy a taky si to po dlouhe dobe zase poradne uzivam :jawdrop: :jawdrop:

No holka.. Vy tý vaší cácorce teda pomáháte na svět všema možnýma způsobama! :) Tak ať to je k něčemu, i když nebylo by lepší si užít manžu přes víkend, kdy má volno a pak už stejně na další budete s Klárkou doma? ;)

In reply to by kacik1

Ahoj Kaci, my ji vyhanime hlavne tim jednim a ja si to docela uzivam - mam pocit cim vic se to blizi ze na to mam vetsi chut - jestli je to takova obrana jakoze uzij si dokud to jde pak budes mit holka utrum :-D Ale snad to k necemu bude, rikam nemusim se hned rozrodit ale hlavne at se pekne otevru a pripravim abych nemusela tolika trpet! No jestli nas pusti uz v patek to netusim, jeslti bude vse ok tak asi ano...jinak az v pondeli..

In reply to by Lucik P.

no my včera taky řádili.. Tak jsem tak nějak doufala, že to třeba zabere, ale ani ťuk.. Dokonce se mi i kontrakce, který jsem měla předtím, zklidnily.. :)))) Takže u nás to mělo spíš opačnej efekt :) Prostě se prckovi u mě líbí a myslím, že fakt nakonec budu ještě přenášet. :D

In reply to by kacik1

Ajajaj koukam ze jsem vas pekne naladila :one: to mam radost i kdyz se mi moc libi to slovo radili :s: muj manza tomu rika pry jen takove lehke popichovani :s: :s: pry vzdyt uz ani nemuzes vedet co to sex je, tady takove popichpvani to je nic :s: ale u me je to vzdycky jak hodinky - do dvou hodin po sexu to zacne...jenze to vzdycky je jen tak na 5-6hodin a pak nic :(

In reply to by Lucik P.

No prosím tě, ten mi psal sms hned včera ráno, že prý musíme hodit sex, aby taky prcek viděl olympiádu!! :D No evidentně našeho drobka něco takovýho zajímat fakt nebude.. Lenoch po mamince. :) Tak naštěstí mi se to zklidnilo, protože 5-6hodin (když jsem šla spát v půlnoci), to by bylo do rána.. Takhle já zalehnu a spím jak špalek. :o)

In reply to by kacik1

Ti chlapi jsou fakt streva :-D Ten muj musel dnes na sono bricha, tak mi pak volal ze je vse ok a ze uz si prisel jak ja na gynde, kdyz mu delali ten uzv :-D Me to ve stredu po tom sexu slo docela huste do zad a to ti povim nic moc teda, ale zase si rikam, ze je lepsi si nejaky ty bolesti zazit aby si clovek privykl, nez cely tehu nic a pak vyvolavacka a nastup silnych kontrakci po 3minutach...to by me asi zabilo.

In reply to by Lucik P.

No mně se teď zrovna ptala kolegyně, jestli už nějaký bolesti mám, tak jsem říkala, že občas jo, ale že stejně nevím, jestli to je ono.. Tak prej si mám dávat bacha, že ona taky nevěděla u prvního a přijeli do porodky a ani monitor ani klistýr jí nestihli dát. Odrodila za 15minut :)

In reply to by kacik1

jeeeee to by byla krasa :-D to clovek nestihne ani premyslet...no ja si hlavne hlidam pravidelnost, jenze pokazde kdyz zacnou byt pravidelne treba ted po 6ti minutach tak je jich treba 5-6 a konec...tak jsem zvedava co se mnou pak udela ta tableta :-O az mi ji zavedou...hlavne aby to bylo rychleeeeeeeee :qu:

In reply to by kacik1

Ja mam tvrdnuti taky uz od nejakeho 16tydne, takze to nejak neresim, ale kolem 30tydne se pridali bolesti jako pri MS takove slabsi, a ted uz jsou to pekne ostre bolesti ktere trvaji treba 2minuty a pomalu nabiraji a zase odeznivaji obcas jsou pekne do krize a to si myslim ze je to prave orechove, jen se holt nemuzeme dobrat toho aby byli pravidelne a stupnovali se. Tak snad uz se konecne zadari....s tou vodou je to takove, vsichni rikaji ze pomalejsi proto bych radsi zacala kontrakcema, kamosce praskla voda, den si polezela ve spitale a teprve po dnu se zacala pomalinku otvirat slabyma kontrakcema nepravidelnyma, a pak se to teprve postupne zesilovalo...tak to bylo takovy na dlouhy lokte a to bych nechtela...ale zase vis na 100% ze musis vyjet do porodky to je fakt.

In reply to by Lucik P.

Hele to je asi taky případ od případu.. Ségře ve 4 ráno praskla voda, v šest ráno se jí narodil první kluk.. Kamarádka měla bolesti od 9 ráno a ve 4 jí propíchli vodu a pak teprve prý začala pořádně rodit, v půl šestý odpolko mi posílala mms... Takže asi jak u koho, to je těžko hodnotit no. :( A přesně.. aspoň fakt víš, že máš vyjet a bude to co nevidět. :)

Tak si to užívej,neb máš pár dnů do porodu a pak tě čeká zase pauzička :s: .Já už jsem na ní děsně zvědavá,na tu vaší cácorku,doufám,že sem hned manžel vloží nějakou fotenku :girl: ?

In reply to by sobotce

No prave, takovyhle chute jsem vzdycky mivala kolem ovulky to jsem nemusela ani pocitat dny a vedela jsem ze je cas na sexik :-D No to ja jsem taky zvedava to ti reknu, ale jak rikal manzel pry co by mohlo byt z dvou tak krasnych lidi :s: :s: tak to jsem se malem pocurala smichy fakt. Fotecku urco poslu aspon nekomu mms at sem vlozi - to vis se budu muset preci pochlubit :c:

In reply to by Lucik P.

Hele a nemáš teda ovulaci?Dej si bacha abyste Klárce neudělali dvojčátko :s: (i když vy vlastně používáte ochranu,tak to asi ne :s: ).A je jasný,že Klárka bude určitě kočka :one: .Ty jo,už za 4 dny jí třeba budeš chovat v náručí :°O°: :qu: .To je šílený,jak strašně rychle to uteklo :O :||):

In reply to by sobotce

Ty jo mozny je vsechno tak to abysme si radeji vzali sprcku :s: :s: No prave ze ted uz jsem manzelovi zduvodnila ze to jeho tentoc tam prave potrebuju takze svolil :jawdrop: No ja mam pocit ze mi to porad nejak nedocvaklo a mozna mi to nedocvakne ani az ji budu drzet... :c:

tak ta Vaše Klárinka mi silně připomíná ANČÍ ... jakmile jsme byli na monitoru tak klídek a lehárko ... musela mi sestra vždy šťouchat do břicha - jelikož by ten monitor byl naprd,že.A to mě hnali do nemocnice i třikrát denně ... raději jsem docházela,než bych tam ležela což mi hrozilo a jelikož jsem věděla,že je malá aktivní jen brzy ráno a pozdě večer,tak se mi to zdálo úplně zbytečné. ;) No a tohle druhé miminko je teda zlato ... mám za sebou dva monitory a oba bez problémů a šťouchanců. :) Tak vy normálně už s manžílkem vyvoláváte ... :*O*: ... tak to já si ještě počkám na tu neděli. :s:

In reply to by Lyret

Je to pekna koza :///: rano tam busila 190 a vecer zase chrnela a delala otocenou.. :s: Tak jsem si taky rikala ze beztak pujdeme jeste rano, ale pak se zacla protahovat a nakonec jsme dostaly pochvalu :one: No dneska na to jdeme zase :*O*: jednak me to zacalo nejak podezrele bavit :s: asi podvedomi pracuje, rika tak sup sup pak bude utrum :s: a taky je videt ze to aspon k necemu je i kdyz se bolesti pak rozplynou do ztracena tak snad aspon to telo to nejak pripravi...a kdyz umim LEHKE kontrakce i prospat tak co :s: :s: :s:

Ahoj Luci, s tím monitorem si nic nedělej, náš malej celých 4 dní co jsem byla v nemocnici před porodem, my dělaly každý den monitor a náš malej každej den stávkoval, takže já měla vždycky hodinový monitory byla to hrůza, sestřičky my vždycky třepaly s břichem a prcka přemlouvaly, ale marně, oni se prostě dělají co se jim zrovna zlíbí. Takže vidíš že ty prccy jsou všichni stejní :-). Tak hodně zdaru, třeba tomu sexíkem trochu pomůžete, říkala nám asistentka na kurzech že ve spermatu je něco, co porod vyvolává, tak hodně zdaru, třeba to zrovna Vám výjde! :-) když jsou takové chutě

In reply to by mulenka

Ahoj Muli, vis co oni byli hlavne hotovy z toho ze si z nich strili, rano tam vyvadela a byla na 190ti a vecer nic...ale nakonec nas pani doktorka pochvalila :-) Ja doufam ze sexik pomuze, je to aspon prijemna medicina :-D A jak jsem rikala kdyz ne k porodu tak aspon aby se to hlo kupredu jeste pred vyvolanim...at zbytecne dlouho netrpime :-)

No to je taky dáreček ta vaše holčička :girl: ...Tý jo..fakt už jen 5dní a budeš ji mít u sebe!!!! No trošku závidím :c: ..

Ahoj Luci, tak koukám, že si s Váma Klárka pěkně hraje už teď. Ale co, aspoň je nějaká sranda, ne ;) Hold si těch pár posledních dnů musí v tom tvém bříšku užít. Už to máš za pár. Tak držíme palce, ať to všechno dobře dopadne :one:

Tyjo Luci to je rostanda ta vase malicka :s: :s: :s: :s: :s: :s: Uz jen 5dni a uvidis ji to je krasny fakt to musi byt nadherny pocit a to teseni se,to :*O*: ti fakt zavidim ja mam take choutky,ale manza tezce vysileny a kdyz prijde z prace tak useda k pc a maka a maka do skoly,takze u nas nic,ale dalsi vikend uz budu nemilosrdna a zacnu ho obtezovat :s: :s: :s: :s: :s:

In reply to by Nikkys

No trosku se bojim co nam :girl: do zivota jeste pripravy za srandicky :s: :s: :s: Ja nad tim zatim moc nepremyslim Nikky jinak bych se nedockala a zblaznila bych se tu, takze se snazim nepripoustet si ze uz je to za dvermi a dnes se zabavim pranim a mensim uklidem :one: Je to neuveritelny, ta zvedavost a vubec..taky se silene tesim jak jsi psala, mam z porodnice stejne dobry pocit a jsem za to moc rada a jsem taky rada ze me v tomhle vsechny PA a doktori podporuji, ze je potreba se tesim a pak nam vsem pujde vsechno o hooooodne snaz..a na to spoleham... :one: :dance: :°O°: :h: :h: :h: :h:
A jeste k tomu sexu..no on manza je taky docela strhanej ale v ramci uzitecnosti a toho ze se mu vyplavi trosku sil do zil se necha rad ukecat :-D

In reply to by Lucik P.

No jeste aby ne vid :s: :s: :s: :s: ,ale presne jak rikas je to uzitecne a vice ucelove uzijete si oba a jeste mozna vypudite bobulku :one: :qu: :qu: :qu: :qu: No ja uz dalsi tyden zacnu take protoze uz mi to fakt chybi a taky at se u nas konecne neco deje,brisko neklesa kontrakce vymizeli jen obcasne bolesti podbrisku bez tvrdnuti jedine co znaci tehulkovani je ma zravost :hu: a palícíb žaha a mozna trosku otekle nohy a ruce :00: ,ale ze by se u nas neco chystalo to fakt ne a ja uz se tak tesim :c: :c: :c: :c:

In reply to by Nikkys

Taky se Ti kolikrat rano probudim a rikam si mam ja to bricho tam porad jeste, jak je mi fakt :-) Ale treba v noci ty bolesti do zad ty teda byli, ja na zada docela trpim takze je to mazec, ale prezijeme vsechno. No jsem zvedava, dneska manzu asi necham, musime jeste poklidit nejake ty krabice tady ale v patek ho budu zase obtezovat :-D To jsme ale naruzivky co? :///: Ja si rikam ze do uterka Klarku nemusim nutne vypudit, hlavne abych se co nejvic otevrela sama a nemusela pak trpet, ale ocividne se porad neco deje byla jsem na prst a vcera mi mudr. psal do papiru 2 coz je otevrena na vic nez 1,5cm (ale kolik teda to nerek :s: ) hlavni bylo ze byl spokojeny :one: Rikam si hlavne aby to bylo rychle a slo to hladce...ani nevis jak budu vdecna za to ze manza bude se mnou i kdyz pro ty chlapy to musi byt takova "cekarna" spis....

Ahoj Luci, tedy čučím, že už je porod za dveřmi :O . Tak držím palečky, ať už to máš co nejdřív za sebou a hlavně rychle a bez komplikací :one: :||): :girl: :one:

In reply to by fazolka

Ahoj fazolko, to jsem rada ze te tady vidim. Koukala jsem ze jen obcas nakouknes, ale jinak poradne oddychujes..a ani se ti nedivim - clovek nekdy musi nabrat sil. Porod je za dvermi uteklo to jako voda. V utery jdeme na vyvolani protoze jsme porad KP tak aby nam dceeerunka neprerostla, tak se malinko bojim, ale obrovitansky tesim :-)

In reply to by Lucik P.

Máš pravdu, občas nakouknu i něco napíšu, ale už sem tak nechodím. Tak to na tebe budu v UT myslet. Určitě ten výsledek :girl: bude stát za to a bude vám dělat jen samou radost. Klidně bych s tebou měnila a už rodila. Docela bych těch víc jak 30tt přeskočila.

In reply to by fazolka

I kdyz se na porod tesim, tak budu stejne nejstastnejsi az budu mit malou doma v postylce a budu vedet ze je v poradku a vsechno jsme zvladli. Pockej pockej Fazolko :c: vic nez 30tt, to znamena ze uz se tenhle mesic povedlo :one: si nemysli ja te porad sledovala s napetim ;) Je to zvlastni taky jsem na jednu stranu byla stastna a na druhou jsem se porad a porad hrozne bala..nejdulezitejsi je holt dotahnout do konce..tak to preji i vam at uz se konecne prcinka malyho :°O°: dockate a je vsechno v poradku!!!

In reply to by Lucik P.

Luci to ještě nevím jestli se to povedlo :? . Až to budu vědět jistě tak dám vědět :one: . Kéž by to tak bylo :||): :c: . Myslela jsem to tak že by mi nevadilo přeskočit víc jak 30tt týdnů, protože když se miminko narodí po 30tt tak je velká šance že přežije tak proto :) .

In reply to by fazolka

Urcite uz se brzy povede, zacne jaro a to teda aspon do me vzdycky vjede poradny zivot. Loni jsme otehotneli 1.3. takovy pekny datum, ale nakonec to nedopadlo...tak az druhy pokus. Ja si to taky rikala, stejne jako ty, mela jsem sileny strach z predcasneho porodu, ze aspon do toho 30tt ale ted jsem stastna ze mala bude 100% donosena a nehrozi nejaky potize jako by mohli byt v tom 30tydnu. Drzim vam fakt pesticky...ja jsem zvedava na sebe - dostat miminko dovnitr bylo celkem prijemne ale dostat ho ven uz bude asi horsi, ale stejne se tesim i na tu bolest - jsem asi pako ale to male stvoreni mi za to stoji....a kome by taky ne??

In reply to by Ada

Neboj dyt te ceka ta nejkrasnejsi odmena, a co je proti tomu jeden den bolesti...ja se tesim uz od samyho zacatku na porod..jen nam to mala kapinku komplikuje ze je KP ale i tak si s tim poradime :-)

In reply to by Ada

Tak to u nas tak rodi celkem normalne a rikala PA ze je skoro kazdy den jeden porod KP...takze maji asi zkusenost a tak me aspon pochvalila ze se tam tesim, ze je to stejne vsechno jen v hlave a ja si rikam ze porod jsem nezazila a zazit ho chci, kdyby neco tak nas stejne nenechaji trpet a pujdeme na cisare ale pro to nejdriv nezkusit...?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky