DNEŠNÍ UTZ 21+0TT A ....................

24.02.2010

Ahoj holkyyyy tak hlásím novinky z dnešního utz.Mimísek je úplně v pořádku měří 22cm a váží 350g,při prohlídce bylo hrozně čilý a jak pan doktor vyšetřoval a tlačil na bříško tak jsem myslela že se tam počůrám :s: bylo to krásný usmívalo se a strkalo nožičku do pusinky.Chtělo se mne hrozně smát i brečet zárověň,ale musela jsem se ovládat aby pan doktor mohl pokračovat ve vyšetření :dance: Srdíčko krásně tlouklo a močový měchýř byl plný :s: :s: ne jen u mne
Jinak co s etýká placenty je vše ok dostala rozum :qu: :qu: a vytáhla se tak jak má takže zatím je císař zažehnán.Ale to neznamená že nebudu na sebe dávat pozor a budu tahat těžké věci :n: :n:
Jinka jak tady některé víte byl tady problém z TT kvůli rozštěpu pan doktor tot opět vyloučil a říkal že jediný rozštěp má mimísek mezi nožkami :qu: :\x: takže děvčátka pod srdíčkem nosím holčičku :girl: :girl: Sabinku :\x: :\x: .No samozřejmě jsme tomu nevěřila a pan doktor najel na pipku a oba jsme ji s manželem viděli a pan doktor řekl že je to na 100% tak at nad tím už nepřemýšlím :n: :c:
Holky po dlouhé době super den.Jsme hrozně štastní a i že je Sabinka v pořádku. :qu: :qu: :c: :c: stále tomu nemůžu uvěřit a chce se mne štěstím brečet.
A jakýpak jste měli den Vy????????

Tak to je super,že je všechno jak má a nic špatnýho se neobjevilo,super!!!Moc gratuluji k holčičce..Terka :\x: :k:

In reply to by ib11.9

No Tomík dobré,chudák tam byl sám a i přes noc,pichli mu ty uši,odsávali hleny a zaváděli trubičky a pak i mandle nosní mu brali....
Zvládl to,ale skvěle,hrozně ho chválili,běhal hned jako by nic,nezvracel a pěkně spolupracoval..byl na pokoji se 3 holkama tak se mu to líbilo... :///:
Jak jsem za ním šla,bála se co bude a on tam lítal za holkama a vůbec mě nepotřeboval,je to šíkula a je moc statečný..Holky tam okolo byly hotové a plakaly a kňouraly a on nic,ale já se bála jak prase!!!To víš,byl poprvé v nemocnici a zrovna i na operaci...
TAk jsme byli včera na kontrole je trochu nachlazený tak mu dala jen nějaký sirupek a te'd nesmí do školy,jako,aby něco nechytil..učíme se doma,jde to...jsem se furt stresovala,nutila ho do učení a řekla si,že už nebudu,pak ho to nebaví a nechce se mu a tak v klidu už je mi to jedno,jen ať má klidně i trojky,každý nemusí nosit samé jedničky a každý je na něco jiného a tak jsem se už zklidnila on taky...Díky,že sisi vzpoměla!!! :qu: :c: :k:

In reply to by Terulkovka

Tedy tak to je šikulka :one: :one: to určitě dostal něco za odměnu.
no jo my maminky jsm evždicky na mrtvici a děti to berou jinak :ww:
když si vzpomenu když ten můj druhý syn šel poprvé do nemocnice tak jsme mu slíbili že mu koupíme do nemocnice nový papučky a tak si je i sám vybral a pak jen stále mluvil jak moc se těší.A já byla ráda že nešel s brekem a ani tam nebrečel :ww:
u nás jsou od pondělí prázdniny a malýmu dnes sundali sádru tak doufám že hned něco nevyvede :s:
u nás se s mlaým většinou učí manžel já jaksi na to nemám nervy ale hlavně jsme chodila na směny a manžel ne takže to zbylo na něm.Ale Miška se naštěstí moc učit nemusí,tedy pokud dává ve škole pozor a příjde většinou jen na vyzkoušení nebo když něčemu nerozumí a to je většinou matematika a to pak nastupuji já.
ale máš pravdu známky budou důležitější až koncem 8+9 třídy a hlavně máš i ostatní děti tak to nejde,že.
no je pravda že mne stačí něco probírat 15 min a konec :s: :s:
krásný víkend papá

In reply to by ib11.9

musím něco vymyslet... :s:
No u nás jsem na všechno já sama,však víš co jsem psala,co si neudělám to nemám... :P
Přesně tak,musí se do té školy těšit a né se ze všeho zbytečnš stresovat..takže ho nechám,aby tak jao spíš v klidu asem tam těch 15 minut..víckrát během dne,ale nebudu ho nutit,to je k ničemu... :one: A taky si nemysli,sem tam nemám nervy vůbec na nic...rozčílím se pak řeknu ať si to schová a je po učení...hahaha :///: :a:

Ahojkyyyyyy to jsou naprosto uzasne zpravy mooooooc gratuluji k holcicce a je super ze tam byl manzilek s tebou :\x: tak jen tak dal at se dari, jeeee koukam pekne to utika uz jste v 22tt mazec :one:

In reply to by žabičkax

Jaňulko děkuji moc taky jsme byla štastná že konečně jeden den lepších zpráv a hlavně že jsme tam byli spolu.
jojo utíká už jsme v druhé půlce a už se nemůžu dočkat léta :n:
dnes jsme byla v práci donést lístek na peníze a druhou část neschopenky a vůbec mne tam nepotěšili nebot první část se na poště někde zatoulala tak musím k doktorce pro kopii snad to nebude problém :ww:
a manžílek už jede domů z nemocnice jupííííííííí :\x: :qu:
papáááááá

In reply to by ib11.9

neni zac dekovat to znam clovek chodil se strachem a vzdy se s poradny vracel s hruzou pac neco dr nasla...
snad leto uz rychle utece a budeme mit ty poklady v naruci, ja jsem zrovna ted poslouchala srdicko toho naseho lumpika
tedy a posilala jsi to doporucene? Me takle ztratili v praci listek na penize ale cast neschopenky to by problem byt mohl jak to vlastne u dr jsi vyresila?
Jooo pro listek na penize si razim v po jak jdu na tu cukrovku :sick:
Jinak super ze uz mas manzilka ted doma to mam opravdu velikanskou radost huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :\x: :qu:

In reply to by žabičkax

no ty ten svůj poklad budeš mít doma dřív kdypak máš vůbec termín?????
no nevím co mne pan doktor na utz s mimískem udělal ale od té doby je nějaký divoký :s: :s: nebo že by ot bylo tím že už je i tatínke doma :ww:
víš co neposílala vůbec mne to nenapadlo nebot i na pojištovnu a kamkoliv to posílám normálně.
k doktorce jdu až v pondělí ale v práci mne říkali že mne dá kopii a nebo já si říkala že to vystaví znovu tak uvidím.
jinak Jani v pondělí stávku zrušili a přesunuli na čtvrek pokud jsi to nečetla.
tu cukrovku ti nezávidím zvlášt proto že nepiješ vůbec sladký ale jinak co tady holky psaly tak to snad není až tak hrozný prý jen to čekání

Ahojkyyyyyy to jsou naprosto uzasne zpravy mooooooc gratuluji k holcicce a je super ze tam byl manzilek s tebou :\x: tak jen tak dal at se dari, jeeee koukam pekne to utika uz jste v 22tt mazec :one:

Ahojky,mooooooooc gratuluju.Vim,moc dobre jak si se citila,ja se u utz take malem rozbrecela.Je to uzasny a to jdu zitra na 4D utz,nemuzu se dockat.Jinak my,co cekame kluciky v cervnu jsme myslim zatim v presile,tak budou holciny urcite radi,ze jsi posilila holcici rady :-)).Tak hlavne at je vse v poradku,uzivej si tehu a mej se bajecne,pa Shany

In reply to by Shany 32

Ahoj Shany děkuji moc :+^*: já se rozbrečela když jsme vyšli ven a manžel na mne proč brečím když je vše v pořádku ale bylo vidět na něm že je taky štastný jen ti chlapi to prostě nedávají tak najevo :n:
no červen je rozhodně převaha kluků tak aspon že na nás červencový vyšly holčičky :s: :qu:
a jakpak bylo dnes na utz máš fotečky?????
papáááááá

In reply to by Terca.Smidatko

Teri moc děkuji .Jojo princezny převažují ale zas květen a červen je to víc kluků tak se to vyváží :one:
jojo četla jsem Tvé příspěvky o Nikolce i to krásné oblečení co už máš :one:

Jezisi ja se uplne lekla toho nadpisu.To je dobre ze jste v poradku uz abych taky mela takove dobre zpravy a tu holcicku bych si prala taky a manzel jeste vic.

In reply to by jirule

moje doktorka mne řekla že je to brzy a když jsme byli v 17tt na genetice tak to doktor už viděl ale my nebyli rozhodnutý zda to chceme vědět
takýe si myslím že když bude mimísek krásn ěnatočený tak by jsi to vědět mohla

No to je teda strašidelný nadpis :00:
ale jinak gratuluji k holčičce, jsem si oddychla, že je vše v pořádku, ten nadpis na to fakt nevypadal. Mějte se se Sabinkou krásně :a:

ježíííííííííííííííííííííííííííííííííš gratulujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů takže to vyšlo :girl:

In reply to by ib11.9

je mi trochu lépe snažím být v klídečku dneska v 20h. přiletěly sestřeničky z Anglie to jsou dcery toho strýce co se objesil a jedou za mámou podpořit jí tak tady čekám u pc jestli se mi ozvou přes SKYP...... a chci je vidět tak je pozvu na návštěvu a jinak vím jak se asi cítíš když je to ta vysněná holčička bála ses toho co dr. řekne???? Já jo měla jsme strach že řekne zase holka ...ale nakonec řek že to bude Eliášek gratuluji

In reply to by Kamulik

tak to jsme moc ráda i když vím že to není asi moc lehké při tom všem co se ti děje.
i když sestřenky přijeli kvůli smutné události myslím že příjdeš trochu i na jié myšlenky.
no já seděla před ordinací a byla pěkně nervozní v tu chvíli kdyby mne měřili tlak tak mám pěkně vysoký určitě jinak mám nízký.
a nejvíc mne možná i točil manžel ten byl úplně v klidu on přece ví že je tam holčička.
no hodně jsem zvědavá pak po porodu na okolí až se narodí holčička nebot tak 95% lidí říká že budu mít zase chlapečka :s:
děkuji beruško

nechci být urejpaná, jen nechápu větu že se mimisek usmíval a strkal nožičku do pusinky...úsměv snad na ultrazvuku vidět není ne?Omlouvám se jestli jsem záměr věty špatně pochopila.Jinak gratuluji.

In reply to by reserved

budeš se divit ale opravdu je to vidět přece jen na genetice ty utz jsou lepší a pan doktor najel tak že to bylo krásně vidět.
dokonce vím že tady nějaká maminka psala že viděla i svého chlapečka jak čůra
:+^*:

In reply to by reserved

nemusíš se omlouvat ty jsi ještě nebyla na velkým utz???????
no myslím že to záleží i na doktorovi a taky hlavně na miminku,malá vždy spinkala když jsme byli jen jednou to vypadalo jako kdyby nám mávala :s: a zážitek to opravdu je :one: :c:

In reply to by reserved

tak to mocinky držím palečky :qu: aby se brzy zadařilo a ty měla // a užívala si mimíska :one:
a sama pak budeš koukat co je vše vidět na utz.
papá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky