Na dně sil :(

24.02.2010

Ahoj, musím se vypovídat.....
Nějak už jsem na dně svých sil, malá má 7 měsíců, tatínka nemáme a ve městě jsem sama, tudíž ani nemám nikoho, kdo by mi pohlídal, abych mohla aspoň na chvíli vypnout :(
Malá pořád jen kňourá a brečí, nevydrží ani chvíli si sama hrát, pořád musím být u ní, i když si jen odskočím na záchod, spustí šílený hysterák. Doma mám jak po výbuchu, nestíhám nic uklidit, a už mě to nebaví. Jsem moc ráda, že ji mám, ale jsem už trochu vyčerpaná :(. Večer, když usne a já bych mohla mít chvilku pro sebe, padnu vyčerpáním taky a za hodinu se zas zbudí. Cítím se jako špatná matka, ten stereotyp mě nebaví a strácím chuť do života. Malou nadevšechno miluju, kdyby jenom byla trochu samostatnější a ne tak ukňouraná. Asi mě odsoudíte, že si stěžuji, ale potřebovala jsem se vykecat a znát vaše názory....

Kliknutím vložíte smajlíky:
katounek

Ahojky, moc Tě obdivuju a zároveň lituju. Určo by žádná nechtěla být na Tvém místě, ale na druhou stranu máš aspoň toho špuntíka, kterej Ti dělá jistě i radost.

Když už jsi napsala sem, tak doporučuji hledat kamarádku také třeba tady, stačí napsat odkud jsi a věřím, že se Ti ozve spousta maminek, které také rády vyjdou na čerství vzduch a na pokec s někým dalším.

Věřím, že v tom sama nezůstaneš. Přeji mnoho štěstí a hlavně dost sil. Pááá

ahoj, musí to být hrozné. Naprosto tě chápu že už nevíš kudy kam. Malá je teď v období-kdy prostě kňourat bude. Až si sama začne hrát-nebo až začne lézt/chodit, tak to zase bude lepší. Je škoda že nemáš žádnou kamarádku se kterou by sis popovídala a i přišla na jiné myšlenky. Brzy snad začne více svítit sluníčko a ty budeš moct trávit více času venku-to ti určitě prospěje. Tak se drž-bude určitě líp. Jen tohle období musíš překonat :a:

Ahojky,normální člověk tě neodsoudí.Asi se tak cítíme občas každá i když máme chlapi.náš malej taky furt knourá a mam ho furt za prdelí.ale je to muj miláček.Ale pravda je že občas už taky nemužu,a normálně jsem se nevyspala ani nepamatuji.Jsi aspon z Prahy,až bude pěkne mohli bychom dát kávu někde.Hlavně nezoufej,přátelé si najdeš,hodnýho chlapa časem taky a máš malou a to je tvé největší štestí.Zkus když ti přes den usne jít taky lehnout.Nebo večer až dáš malou hajat,si dej vanu nebo sprchu a jdi dřív spat a uvidíš že je to znát.Hlavně se usměj,a řekni si to zvládnu.Malá až bude větší,tak se zabaví,našeho malýho taky hračky nezájem,ale šuplíky,kabely,žaluzie atd.Někdy mám nervy už ale pak začnu myslet pozitivně a je líp.Držím palečky!!!!!!!!!a at se brzyčko zamiluješ a je hodnej a ty jsi štastná.Máš rodiče,to ti opravdu nemá kdo občas pohlídat?papa

Názory? Jsi vyčerpaná, unavená a máš pocit, jako by to tak mělo už být napořád :) to zná snad každá maminka. Horší je, že si nemáš komu pobrečet na ramení, což je veliká škoda. Ještě vydrž! Zachvíli tu bude jaro, sluníčko, lepší nálada, větší chuť jít se provětrat a určitě si najdeš i nějakou tu kamarádku s děckem, se kterou budeš moct ty maminkovský problémy probrat a trochu si pročistit hlavu :k: bude líp, uvidíš.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vyplakat jsem ji zkoušela nechat, vydržela jsem to 15min a nevypadala, že by toho chtěla nechat. Nemám nervy ji nechat plakat dýl, je mi vždycky líto, když vidím její slzičky.

Ahojky tak my sice tatínka máme, ale znáš to ... chlapi, až na pár vzácných vyjímek se doma taky nepředřou, takže krm toho že si s malým hraje jsem na všecko sama. Malému je 13. měsíců a naštěstí už jsem si trošku zvykla ale občas na mě padne taky depka jak furt sedím na zadku, kámošky tu taky nemám ani rodinu. Malého miluju, naštěstí je docela samostatnej tak nemusím být furt u něj, ale i tak tě chápu a rozhodně neodsuzuju.

ahojky moc tě lituju předem mám manžela a nestíháme holčička má 8 měsíců a od narození se jí moc spinkat nechce. taky potřebuje neustále aby se jí někdo věnoval každý nám říkal až bude větší bude to dobrý,ale spíš je to čím dál horší.moc ti neporadím jen tě můžu pochopit :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka