hnědý výtok v 6.tt

10.02.2010

Ahojky holky. Včera jsem byla u dr. na prvním UZ vyšetření a potvrdil mi, že jsme na začátku 6.tt těhu. Udělal mi prevenci - stěry z pochvy a čípku a řekl mi, že můžu trošku dva až tři dny špinit. NO, to jsem taky začala, ale večer ze mě vyšla malá kupička hnědýho hleníku a teď mám taky takovej hnědej výtok. Máte s tím někdo zkušenost? Je to v pořádku? Předem moc díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

neboj, po vyšetření je to normální, dr. mě na to teď taky upozornila. Já špinila už asi 3x a zatím je vše v pořádku, končím 11TT, tak se neboj a hlavně se nestresuj. Dr. říkala, že když zašpiním, tak si mám lehnout, být v klidu a chvíli odpočívat, že se to srovná ;) . Pohodové těhulkování :a:

ahojky ja po steru v 8tt dokonce krvacela par dni fakt jasnou krvi a pokud ti dr rekla dva tri dny tak bych byla v klidu pripadne kdyz to neustane tak tam zasla nebo zavolala :one:

In reply to by žabičkax

Děkuju moc, jsem ráda, že je to normální :-) Jasnou krví nekrvácím, ale je to prostě hustší hnědej hleník s příměsí krve. Chápu, že se musím vyčistit, jen kdyby mě to tak nevystrašilo. Doufám, že během zítřka to ustane a budu mít pokoj... Snažím se odpočívat, nic moc nedělat, abych to nedráždila, tak snad to bude dobrý :-)

In reply to by žabičkax

doufám :-) Tak před stěrem to bylo všechno úplně OK, až po stěru jsem začala lehce špinit a pak ten hlen. Naštěstí už to ustává, ale vidět ten hnědej hlen občas s tmavší krví byl děs..... Nooo, já doufám, že zítra už to bude ok. V nejhorším případě bych se tam v pátek stavila aspoň mezi dveřma a zeptala se. Tak nechce se mi moc brát nějaký léky, jako Ascorutin apod. Myslím si, že po stěru je to normální, horší by to bylo bez stěru.

In reply to by žabičkax

No to bych řekla, snesu hodně věcí, nejsem žádná přecitlivělá, ale ty stěry - to vžycky říkám doktorovi, že bych mu taky mohla ukopnout hlavu, jestli nepřestane :-D
Ustává to, počítám, že určitě po toaletě zašpiním ještě silněji, ale snad už jen zítra. Moc chceme, aby to všechno bylo dobrý, o jedno mimi jsme přišli a o tohle se snažíme rok. Už má i pracovní název Terezka :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky