Bolest zad z nachlazení aneb rýmička je tu!

23.02.2010

Chytla jsem rýmu jak prase.. bez bolesti hlavy, aspoň do teď. Začala jsem jí mít včera, ráno už nos jak bambuli, nateklá jako míč. Byla jsem venku, s Tomem u zubaře, pak na hokeji - treninku.. na zprávy už jsem nemohla chodit. Nepostavím se pomalu na nohy, podlamuji se pod bolestí, jde to jen, když jsem ohlá o 90°. Zítra jdu na celodenní. Tak mi držte palce. Četla jsem tu, že vit. C zabírá. Co ještě? Prosím, ležet budu, ale až zítra večer přijdu. Zatím se nacpu vitamíny. Co ještě? Studený, teplý na záda? Nějakou mastičku.. Co mám říct přítelovi, že mi má koupit? Nebo co si koupit ve čtvrtek? Pište pište. I babské recepty, hlavně, ať se postavím na nohy! A bez bolesti. Rýmičku přežiju..

Ahoj holky. Tak je líp. Není to na lítání venku, ale aspoň jakž takž funguju. Teď si udělám zábal na záda a něco ukuchtím. Trošku poklidím a zase zalehnu. Díky, že píšete. Vincentku mám. Pro vitamíny vyšlu chlapa. Včera jsem ho nedokopala, tak možná mi přinese vitamín dneska.. Pomáhá mi i čaj - horký! Horká sprcha je taky báječná.
Nevěřili byste: Chodí se mi těžko, ale :*O*: , to jde.. Dobře se u toho potí :-D. Za trest Jirka tu rýmičku chytil taky.. no a na Slávce vypukla spálová angina! Mám fakt radost! Holky, tohle je krušné období! Držte dál pěsti. Myslím na vás! Čtu vás!

měla by jsi fakt ležet a nic nedělat..Buď na sebe opatrná...
Zkus horkou kouipel na ruce a nohy,strč je do lavoru... :///: Jinak citrony,s medema kapinku slivovice do toho a horký čaj pořád...
Ale hlavně lež,ju?pa Terka :one: :h: :k:

Jani, ty si zahravas!!!!!!!!!! Dej o sobe vedet, ze jsi v poradku, az dorazis z prace a koukej lezet a potit se a byt v poradku!!!!!!!!!!!!!!

ahojky Jani, no chtelo by to opravdu lezet ale dr rikala ze muzu tri paraleny denne navic sem mela doporuceny preventan akut pry ho smi aj tehulky je to tam aj napsany stoji kolem 130kc tak snad by te na nohy postavil.... no a na krk a rymu jsem mela vincentku je jak sprej tak cucaci pastilky, tak tfuj tfuj at je Jani lip :h:

Ahoj Jani,ach jo to jsou starosti vid?Jenze ty by jsi se mela vice setrit holka a ne litat s houserem po venku.Chces jakoukoliv radu,tak ti pisnu i moji,ikdyz je to bohuzel rada na dlouhou trat,nic ,co by zabralo ihned,ale zase ti topomuze ,aby se to neopakovalot.ja cvicim pravidelne tehotenskou jogu,zamerenou na protahovani a prokrvovani namahanych casti tela v tehu a musim zklepat,vubec nevim,co je to bolest zad.Jinak jestli je ta bolest k nevydrzeni,tak si radeji skoc k doktorovi,ten te muze poslat na nejakou rehabilitaci nebo k fyzioterapeutovi.Drzim palce at jsi zase brzy jako rybicka.A co srdicko,je to v poradku??Pa pa Shany

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka